TÜZELŐÁLLÁS

Sokkoló fotók készültek Schumacherről

Nem törődnek a család kérésével. Ezeknek semmi sem szent?! Mit szól ehhez az F1-legenda állapotát titkoló feleség?
  • Szerző: vav

Döbbenetes, mire képesek egyesek a pénzért! A német In Touch magazin adott hírt arról, hogy az évek óta otthonában ápolt Michael Schumacherről készített fotókkal házalnak a szerkesztőségeknél. A lap szerint sokkoló felvételekről van szó, amelyeket állítólag az ágyban fekvő világsztárról készítettek.

"Milyen szörnyű! Éppen elég nehéz sorsot jelentenek Michael Schumacher és családja számára a súlyos síbalesetből adódó károsodások. Most pedig

valósággal sokkoló fotók keringenek a volt autóversenyzőről

- írja a magazin.

Mint kiderült, "egy közeli ismerős" eurómilliókért árulja a vegetáló(?) Schumiról készült képeket. Pár hete például az egyik legkedveltebb német bulvárlap, a Freizeit Revue kapott ilyen ajánlatot. Ahelyett, hogy fizetett volna a szenzációt garantáló anyagért,

a Michael Schumacher iránti tiszteletből botrányosnak nevezte az etikátlan próbálkozást.

A Bunte tavaly decemberben egyszer előrukkolt egy szenzációhajhász címlappal. Akkor Schumiék részéről Sabine Kehm menedzser órákon belül cáfolta, hogy a sztár fölkelt volna a betegágyából. Azóta a família bíróságon is elégtételt vett a bulvármagazinon.

A német sajtó nagy része azonban igyekszik tartani magát a család határozott kéréséhez: mellőzni a találgatásokat, a félinformációkra épülő következtetéseket. Legfeljebb a barátok, bennfentes ismerősök ritka nyilatkozataiba kapaszkodva írnak Schumacher állapotáról.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?