HŰHA

Rej­té­lyes cet­likre írta le fé­lel­meit Mi­chael Jack­son, most elő­ke­rül­tek

A vi­lág­sztár ba­rátja bi­zo­nyí­tani is tudja, Jack­son attól ret­te­gett, hogy meg akar­ják ölni. Olyan üze­ne­tek ke­rül­tek most elő, ame­lyek lé­te­zé­sé­ről eddig szinte senki nem tu­dott.
  • Szerző: WM

A pop királyának is tartott Michael Jackson 2009. június 25-én hunyt el Los Angelesben, ám még több mint hét évvel a halála után is rengeteg a megválaszolatlan kérdés. A sztár lánya, Paris Jackson a múlt héten arról beszélt egy interjúban, apja rettegett attól, hogy meg fogják gyilkolni. Paris akkor azt ígérte: 

Hamarosan új információk fognak kiderülni édesapja haláláról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lehetséges, hogy a lány a mostani esetre gondolt? A legendás énekes Németországban élő barátja ugyanis szintén megerősítette azt, hogy Jackson szinte már paranoid módon félt attól, hogy végezni fognak vele a a vagyonáért. 

Michael Jacobshagen 12 évesen ismerkedett meg a világsztárral a párizsi Disneylandben. A barátság olyan szoros lett kettejük között, hogy egészen a Pop Királyának haláláig tartották a kapcsolatot. Jacobshagen máig féltve őrzi azokat a cetliket, amelyeket korábban Jacksontól kapott.

Eredetileg körülbelül ötven lehetett belőlük a férfi tulajdonában, de az énekes halála után többet odaadott Michael Jackson édesanyjának. Csak a számára legfontosabbakat tartotta meg, amelyeket most bizonyíték gyanánt meg is mutatott a német Bildnek. Ezek közöl az egyiken például az áll:

Félek tőle, hogy valaki megpróbál megölni engem...

Egy másikon megkér valakit, hogy hívjon egy orvost, mert nagyon komoly fájdalmai vannak. Jackson azt is leírta, hogy nem akart már színpadra lépni, csupán filmekkel foglalkozni. Tervei között szerepelt, hogy amilyen hamar csak lehet, megveszi a Marvel képregénykiadót és a Disney filmstúdiót.

A bemutatott cetlik egyikén pedig az áll, hogy a pénzéért és a tulajdonában lévő zenei jogokért hamarosan el fogják tenni láb alól...  

Eközben a címlapon