FÜLES

Sú­lyos vádak, ki­tá­lalt Mi­chael Jack­son el­tit­kolt fél­test­vére

Éve­ken át fe­kete bá­rány­ként te­kin­tett rá a Jack­son-csa­lád, most úgy dön­tött, hogy meg­töri a csen­det...
  • Szerző: Doris

Nem elég az elhúzódó gyerekmolesztálási ügy, újabb durva dolgok derültek ki a 2009-ben elhunyt Michael Jacksonról!

A popkirályról nem más tálalt ki, mint saját féltestvére, a 43 éves Joh'Vonnie Jackson, aki Jacko apjának eltitkolt kis románcából született, nem sokkal azután, hogy Michael betöltötte a 16-ot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Joh'Vonnie egy önéletrajzi ihletésű könyvben vallott arról, milyen kegyetlenül és mostohán bántak vele a Jackson-család sarjai miután apjuk bemutatta őket egymásnak. A Bastard Child című kiadványban az eltitkolt testvér részletesen beszámol arról, hogy a Jackson-testvérek levegőnek nézték őt a koncerteken, Michael pedig mindig rideg és tartózkodó volt vele.

"Éveken át rejtegettek, nem mehettem a család közelébe. Apám, Joe később mindent megtett, hogy én is igazi családtaggá váljak, ám ez nem sikerült. Pedig nagyon vágytam rá, hogy Michael elfogadjon testvéreként"

- panaszolta Joh'Vonnie, aki 2003-ban találkozott először Jackóval, a popsztár birtokán. Bár óriási izgalommal készült a nagy napra, Michael rendkívül elutasítóan viselkedett, így az akkor 29 éves nő csalódottan ment haza.

"Meg sem ölelt, még csak kezet sem fogott velem. Miután bemutatkoztam neki, bemutattam a kislányomat is, aki viszont azonnal megbabonázta Michaelt. Csak őt bámulta"

Eközben a címlapon

- mesélte a DailyMailTV-nek adott interjújában.

És bár ezek után is megtett mindent, hogy elfogadják, újra és újra csalódnia kellett. Féltestvére, Michael, akit legendaként tisztelt, soha nem volt rá kíváncsi.