BOZÓT

Mé­reg­drága, kör­nye­zet­szennyező ma­gán­re­pü­lő­vel rep­ked az LMP-s po­li­ti­kus

Meg­le­he­tő­sen visszás, ami­kor a magát zöld­párt­nak ne­vező LMP el­nöke kör­nye­zet­szennyező, sok­mil­liós ma­gán­re­pü­lő­vel rep­ked. Így küzd a kor­rup­ció ellen? Futja rá a csa­ládi föld­mu­tyi­ból? Így pro­vo­kálja saját párt­ját?
  • Szerző: RIPOST

Hadházy  Ákos a Lehet Más a Politika társelnöke, akiről a napokban kiderült, hogy családja révén milliárdos földmutyikhoz van köze, méregdrága luxushobbiban leli örömét.

Imádja a magánrepülőket!

A politikus - akinek családja, a sokak által Hadházy klánnak nevezett "vállalkozás", minden erejével segíti egy osztrák báró Tolna megyei, sok ezer hektárt érintő, nyilvánvalóan törvénytelen földlenyúlását -imádja a magánrepülőket.

EZT OLVASTAD MÁR?
Nem tudni, hogy bárkit zavar-e Hadházy milliomos hobbija az LMP-ben, az biztos, hogy ő maga széles körben dicsekszik vele.

A korrupcióellenes harc önjelölt prófétája az  ATV Magánszféra című  műsorában sem állhatta meg, hogy eldicsekedjen méregdrága szenvedélyével. Hadházy a Facebookon is rendszeresen"hergeli" a  sorozatos magánrepkedésről szóló posztokkal a Lehet Más a Politika  híveit.

A képeken, akár egy milliárdos, méregdrága gépek társaságában pózol, folyamatosan hivalkodik luxushobbijával. Aminek környezetszennyező hatását, a magát zöldpártnak tartó LMP néhány híve már szóvá is tette...

Puritán politikusként nagyon büszke sok millióért megszerzett magánpilóta-vizsgájára is. Aki veszi a fáradságot és végigböngészi a Magyar Pilótaszövetség árlistáját, ugyancsak meglepődhet, mennyire költséges hobbi a repülés...

Nem tudni, hogy van-e a nevén magánrepülőgép, de az ATV műsorában látottak szerint igen otthonosan mozog a sok-sok milliót érő, Cessna típusú gép belsejében. Ha kedve szottyan, bármikor felszállhat vele, csak kihozza a hangárból. Üzemanyag, pénz nem számít. A gép ára még 14-15 évesen is úgy 50 millió körül mozog... Újonnan pedig akár a 150-200 milliót is elérheti...

Eközben a címlapon