ÉLETMÓDI

2018 legizgalmasabb személyiségtesztje: Feltárja a jövőd titkait

Egy szokatlan személyiségtesztet mutatunk neked. Sok dolgot megtudhatsz magadról!
  • Szerző: Ripost

A szakértők azt mondják: ahhoz, hogy boldogok tudjunk lenni, le kell győznünk a saját félelmeinket. Ha tisztában vagyunk azzal, mi az, ami ijesztően hat ránk, akkor segítünk megtalálni a harmóniát és az utat az elégedett, kiegyensúlyozott élet felé. Ennek a tesztnek a segítségével most igazán tisztán láthatod, mi az, ami szorongással tölt el, mik a legbelsőbb félelmeid.

Válaszd ki a 6 kép közül, hogy melyik hat rád a legnyomasztóbban, majd nézd meg, mit árul el mindez rólad, személyiséged milyen mélységeire bukkanhatsz általa.

Készen állsz a szembesülésre? Akkor máris mutatjuk, mit jelent a fotó, melyet kiválasztottál. LAPOZZ!


1. Leláncolt ajtó

Ha ezt választottad, akkor te egy kreatív, szárnyalni vágyó ember vagy, aki rosszul viseli az akadályokat, a nehezítő körülményeket. Vágysz rá, hogy szabad lehess, hogy engedjen környezeted kiteljesedni. Legnagyobb félelmed az, hogy ebben megakadályoznak, hogy fékeket raknak rád, melyek megbéklyóznak. Képes vagy szinte bármilyen problémát megoldani, de szükséged van néha arra is, hogy megpihenj. Érdemes a nyugodt pillanatokra több időt áldoznod, hogy igazán boldog lehess.

Nézd meg, mit üzennek a további képek! LAPOZZ!


2. Alagút

Érzelmes, intelligens és okos vagy. Mégis úgy tűnik, félsz belépni az alagútba, tartasz tőle, hogy mi vár rád egy ilyen elzárt, bizonytalannak tűnő helyen, érdemes tehát lecsendesítened az elméd, tisztáznod gondolataidat, kétségeidet és kérdéseidet. Nem kell aggódnod, mert megvan a képességed ahhoz, hogy ezekre választ kapj. És ne feledd: az alagút végén ott szokott lenni a fény is!

LAPOZZ, hogy megnézhesd, mit jelent a többi kép!


3. Kis kunyhó, távol a világtól

Az elhagyatottság, az elidegenedés az egyik legrosszabb rémálmod. Nagylelkű ember vagy, szeretsz adni és törődni másokkal. Hűséges vagy és becsületes, bár ezt sajnos nem mindenki értékeli kellőképpen. A ház a szerelem és a biztonság szimbóluma. Ezért amikor romokban heverő és apró kunyhót látunk, akkor ez mindezek csődjét sugallhatja. Éppen ez az, ami megijeszt téged. Elképzelhető, hogy maga az elszegényedés látványa is rossz érzéssel tölt el a kép láttán, de ne félj az anyagi gondoktól: keményen dolgozol, mindig törekszel a megoldásra és meg is találod azt. A környezeted pedig önmagadért szeret, nem pedig az egzisztenciád miatt.

Jöjjön a következő kép jelentése! LAPOZZ!


4. Barlang

Ha erre a képre esett a választásod, az valószínűleg azért van, mert keresed az érzelmi közelséget és melegséget. Félsz a bánattól és a csalódástól, és bár félelemmel tölt el, hogy magányos maradsz, mintha egy barlangban bolyonganál, mégis néha inkább ide menekülsz azért, hogy megvédd magad a fájdalomtól. Ha azonban képes vagy egyedül is lenni, az azt is jelenti, hogy már sok dolgot megtanultál önmagadról, tisztában vagy azzal, hogy ki vagy. A kincs, amit keresel, az valószínűleg a szerelem. És higgy magadban, mert értékes ember vagy, aki tiszteletben tartja mások szabadságát és függetlenségét.

LAPOZZ, és megláthatod, mit jelent a többi fotó!


5. Lépcső

A pincébe vagy ismeretlen, sötét helyre vezető lépcső azt szimbolizálja, hogy szabad szellem vagy, de tartasz az ismeretlentől és attól, ha nem tudod, mi vár rád. Temesd el a változástól való aggodalmaidat, hiszen az élet tele van olyan eseményekkel, melyekkel korábban még nem volt alkalmad találkozni. Meg tudod élni az életet a maga teljességében - miért lenne ez másképp egy ismeretlen helyzetben? Ne aggódj, meg fogsz tudni birkózni majd azzal is.

Jöhet az utolsó kép jelentése? LAPOZZ!


6. Elhagyatott, Furcsa változásokon megy át a Hold, riasztóan közel az apokalipszisüres ház

Okos és analitikus személy vagy. Szereted és tudod is értelmezni az életedben zajló eseményeket. Fontosak számodra az értékek, melyeket képviselsz, és az is fontos, hogy a hozzád közel állók azonosulni tudjanak ezzel és hasonló értékrenddel bírjanak. Néha falakkal veszed körbe magad, megpróbálod elrejteni érzéseidet, de a derűs és kék ég azt mutatja a képen, hogy képes vagy ezeknek a falaknak a lebontására is. Talán néha valóban félelmetesnek tűnik, hiszen ez kiszolgáltatottá is tehet, de ha kilépsz a szabad ég alá, akkor meglepően szép megerősítéseket is kaphatsz szeretteidtől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?