HŰHA

Raj­ta­kap­tuk őket: A TV2 sztár­já­val töl­tötte a dél­utánt Dzs­u­dzsák Ba­lázs

Össze­súg­tak a já­ró­ke­lők, ami­kor szerda dél­után meg­pil­lan­tot­ták Dzs­u­dzsák Ba­lázst a bel­vá­ros­ban.
  • Szerző: Angie

Dzsudzsák Balázs kapós férfi, ráadásul régóta szingli. És mivel arra készül, hogy hazaköltözik Magyarországra, nem lenne meglepő, ha barátnőt is inkább itthonról választana magának.

Meglehet Dzsudzsák hamarosan hazaköltözik Magyarországra
Meglehet Dzsudzsák hamarosan hazaköltözik Magyarországra
Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

De vajon Megyeri Csilla lenne a kiszemeltje?

A újságírója szerda délután épp a Four Seasons Hotelnél járt, és észrevette, amikor a focista a luxusautójával begördült a hotel bejáratához, majd egy közeli étterem teraszán két ismerősével iszogatni kezdett.

Alig néhány perc múlva meglepő dolog történt, Megyeri Csilla is csatlakozott hozzájuk. A Nagy Duett sztárja hatalmas mosollyal az arcán épp Balázs mellett foglalat helyet. Az esetről készült fotókon jól látszik, hogy a lány nagyszerűen érezte magát Balázs társaságában.

A bökkenő csak az, hogy Csillának évek óta komoly kapcsolata van... A szerelmespár nagy sikert aratott a nézők körében az Ázsia Expresszben, de az már a műsor alatt kiderült, nem felhőtlen a viszonya Zsoltival. Erre erősített rá A Nagy Duett előtt maga a páros is, hiszen Csilla a műsor előtt Budapestre költözött, amit a vőlegénye nem nézett jó szemmel.

Talán Zsolti féltékenysége miatt, de a lány egyetlen, Dzsudzsák Balázzsal készült közös fotót sem posztolt Instagram-oldalán, pedig szinte élete minden pillanatát megosztja a világhálón.

Csilla viselkedését egyik ismerőse is furcsának találja.

Eközben a címlapon

"Régóta jóban vagyok vele, neki mindene az ismertség, így nagyon furcsa, hogy nem kürtölte világgá, amint épp Dzsudzsák Balázzsal iszogat. Ennek oka van"

– jelentette ki Csilla régi ismerőse, akivel még vidékről ismerik egymást.

"Csilla és Balázs is Debrecen környéki, de abban biztos vagyok, hogy ott még nem ismerték egymást. Csilla teljesen más közegben mozgott. Kíváncsi leszek, hogyan alakul tovább ez a történet" – mondta izgatottan az ismerős, aki szerint a lány egy közös barátnőjük miatt kerülhetett most közelebb Dzsudzsihoz.

Természetesen megkerestük Megyeri Csillát is, meséljen a kellemes délutánról, de nem kívánt nyilatkozni.

Azt tehát egyelőre nem lehet tudni, hogy Csilla és Balázs között többről van-e szó egyszerű ismerkedésnél, de ha igen, azt nehéz lesz titokban tartaniuk.