INSIDER

Meg­rázó, ki­ug­rott az ab­la­kon egy bu­da­pesti férfi, a ha­lálba me­ne­kült

A szom­szé­dok sze­rint a férj sok fáj­dal­mat oko­zott fe­le­sé­gé­nek ha­lála előtt. Va­la­mi­től azon­ban na­gyon tar­tott, ezért lett ön­gyil­kos.
  • Szerző: Ripost
Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Agresszív embernek ismerték a szomszédai azt az újpesti férfit, aki hétfő este, miután bántalmazta feleségét, a hetedik emeleti otthonukból a mélybe vetette magát.

M. A. a Blikk információi szerint hosszú ideje alkoholproblémákkal küzdött, amikor pedig felöntött a garatra, úgy ordított, hogy tőle volt hangos a tízemeletes panelház. Ugyanakkor feleségét mindenki nagyon szereti, kedves, halk szavú asszonynak írták le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A. egy igazi kötözködő volt, állandóan kereste az alkalmat, hogy beszóljon

– mesélte egy idősebb férfi, aki pár házzal arrébb lakik.

"Ők is, mi is több évtizede itt élünk, szinte mindennap találkoztunk az utcán, de még ez sem volt garancia arra, hogy A., ha részeg volt, ne piszkáljon akár engem is. Emlékszem olyan esetre is, hogy egy közeli hivatalban előttem állt, és egyszer csak hallom, hogy ordít az ügyintézővel. Szóval nem volt egy kellemes ember, bár amikor nem ivott, kifejezetten jól lehetett vele beszélgetni" – idézte fel a lapanak az emlékeit a öngyilkosságot elkövető M. A.-ról egy lakótelepen élő férfi.

A lap szerint hétfőn este a férfi bántalmazta a feleségét, majd azt kiabálta, hogy ő bizony emiatt nem megy börtönbe. Valószínűleg bepánikolt, hogy tette miatt rácsok mögé kerül, ezért a lakásukhoz tartozó erkélyről leugrott. Nem élte túl a hétemeletnyi zuhanást.

A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Ennek értelmében az idegenkezűség kizárható.