LELKIZŐ

Meg­lepő val­lo­mást tett L.L. Ju­nior

Az éne­kes meg­lepő őszin­te­ség­gel be­szélt a csa­ládi éle­té­ről.
  • Szerző: Ripost

A sztároknál ritka, hogy valaki nyíltan beszéljen a magánéletéről, L.L. Junior azonban őszintén vallott gyermekeihez fűződő viszonyáról.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint ahogy mondta, bár már nem él egy fedél alatt gyermekei anyjával, de a kétéves Dávidot és bátyját, a három évvel idősebb Lacikát azóta is közösen nevelik.L.L. Juniornak meggyőződése, hogy sokkal jobb apuka azóta, mióta szétbútorozott gyermekei anyjával.

"Ellentétben azokkal az elvált szülőkkel, akik hétvégi apukák és rendszeres életet élnek, én szinte mindennap találkozom a fiaimmal. Nem is nagyon tudnék olyan napot mondani, amikor ne lennék ott a gyerekeimmel, ne venném fel őket vagy ne én vinném őket oviba vagy bárhová. Tehát én mindennapos apuka va­gyok, attól függetlenül, hogy nem alszom otthon velük" – mesélte a Borsnak a rapper, aki minden napra kitalál valami programot, ahol közösen mó­kázhat a két kissráccal.

"A játszóházakat szeretik a legjobban, de amúgy minden közös programot felszabadultan élveznek. A fiaim szerelmesek belém. Ha csak elmegyünk kocsikázni, zenét hallgatunk vagy gyorsétteremben eszünk vagy csak sétálgatunk valamerre, ők azt is élményként tudják megélni, mert nevetgélünk, hülyéskedünk, állathangokat utánozunk. Pontosan ettől működik, hogy nem a hol, ha­nem a kivel a lényeg. De ha ne­kem van bármi bajom lelkileg, akkor ezekkel a tiszta, ártatlan gyerekekkel együtt töltött idő elfelejteti mindezt, a hétköznapi gondokkal, kételyekkel együtt" – mesélte Junior.