LELKIZŐ

Meglepő titkot árult el legkisebb gyermekéről Rubint Réka

A napokban töltötte be nyolcadik évét Zalán.
  • Szerző: Ripost

Rubint Réka és Schobert Norbi legkisebb gyermeke, Zalán a napokban töltötte be a nyolcadik életévét. Réka ez alkalommal a fotókon kívül azt is megosztotta a követőivel, hogy Zalán születése előtt egy asztrológus szeretethídnak jövendölte a harmadik babájukat.

"Bár sosem volt ez kérdés, de egymástól függetlenül két asztrológus is biztatott, hogy ne gondolkozzam a harmadik gyermekünk vállalásán, mert életem legjobb döntése lesz. És valóban így lett. Õ maga a megtestesült szeretet. Érzelmi kapocs a testvérei között, köztünk Norbival, de családon kívül is. Az addig is kerek életünk vele lett tökéletes családi idill" - mesélte Réka a legkisebb fiáról, aki nagyon hasonlít nemrégiben elhunyt nagyapjára.

Rubint Réka egy hónapja veszítette el imádott édesapját, a gyász feldolgozásában pedig családja és a sport segítette. De mint mondta, minden nap érzi, hogy édesapja még vele van.

"Apukám egészen fiatal kora óta vadászott, lényegében az egész gyerekkoromat végigkísérte ez a szenvedélye. Amióta elment, szinte minden este különös dolog történik velem, ami korábban sose. Amikor hazaérek az erdő szélére, ahol lakunk, rendszerint ott áll egy őz vagy szarvas az út szélén. Soha nem fut el. Csak áll és néz engem" - vallotta be a Borsnak Réka, aki hozzátette, nem tudja, ezek jelnek tudhatóak-e be, de szeretné azt hinni, mert megnyugvást ad a lelkének.