SZTÁRDZSÚSZ

Meg­han Markle-t ke­mé­nyen ki­osz­totta a test­vére

Sa­mantha azért akadt ki a hú­gára, mert na­gyon meg­fe­led­ke­zett a csa­lád­já­ról most, hogy ha­ma­ro­san her­cegné lesz.
  • Szerző: The_M

Alig néhány hét, és eljön Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének napja. A ceremónián nagyjából kétezer ember vesz majd részt, a meghívottak fele pedig egyszerű civil, akiket a közösségért tett odaadó munkájuk miatt invitált meg az örömpár.

Ám Meghan Markle családját egyedül az édesanyja, Doria fogja képviselni, mást nem hívott meg a menyasszony a rokonságból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezen a féltestvére, Samantha Grant rettenetesen fel is húzta magát, és a Twitteren egy hosszú monológban szidta a húgát és a herceget, amiért a Markle család egyetlen tagjának sem küldtek meghívót.

A gyógyíthatatlan beteg Samantha szerint tiszteletlenebbül még senki nem bánt vele és a rokonaival, miközben régebben nagyon jó volt a kapcsolatuk Meghannal. De amióta színésznőként, illetve leendő hercegnéként új élete lett, megfeledkezett a családról. Azonban Grant még reménykedik, hogy a postás egyszer csak beállít a meghívóval.