FÜLES

Meg­han Markle fel­bé­relt egy nőt, hogy csat­la­koz­zon hozzá és Har­ry­hez

A sus­sexi her­cegné újabb ki­rá­lyi szo­kást fog meg­törni azzal, hogy egy nő szo­rítja majd a kezét a szü­lő­szo­bán.
  • Szerző: The_M

A napokban kiderült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben, Meghan Markle mégis abban a londoni kórházban ad majd életet első gyerekének, amelyikben Katalin hercegné is szült háromszor. Valamiben azonban mégis eltér majd a hagyományoktól és sógornőjétől a sussexi hercegné.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan ugyanis felbérelt egy dúlát, hogy legyen vele bent a szülőszobán, és fogja a kezét. A szüléskísérő egyre nagyobb divat, mert sokan szeretnék, ha valaki foglalkozna a lelki békéjükkel is szülés közben. Az egykori színésznő eléggé spirituális, így nem meglepő, hogy szeretne maga mellett tudni egy lélekszakértőt. Aki nem mellesleg az aggódó apukát, Harryt is le tudja majd nyugtatni, amennyiben a herceg tényleg bent lesz a szüléskor.

Korábban még nem volt példa az uralkodóházban arra, hogy a dadán, az orvosokon és az ápolónőkön kívül más is bent legyen egy baba világra jöttekor.

A helyzet pikantériája, hogy a Meghan által kiválasztott dúla családjának volt már korábban is köze a brit királyi családhoz. Lauren Mishcon férjének nagyapja irányította azt az ügyvédi irodát, amelyik Diana hercegnőt képviselte a válása során.