INSIDER

Meg­döb­bentő rész­le­tek: ha­tal­mas vér­on­tásra ké­szült az inár­csi gyil­kos

Min­den­kit ki akart vé­gezni a csa­lád­se­gí­tő­ben az inár­csi gyil­kos.
  • Szerző: Ripost

A vádlott kihallgatásával és tanúk meghallgatásával folytatódott a 62 éves Cs. Attila pere. Mint ismert, a férfi egy késsel végzett az inárcsi családsegítő egyik alkalmazottjával. Azért ment hozzá, mert tetemes adósságai miatt végrehajtás indult ellene, és félt, hogy a gyerekeit is elveszik tőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most arról beszélt az egykori rendőr, hogy a családsegítő a gyilkosság előtt közvetlenül a hivatali helyiségben - ahol csak ketten voltak - szemrehányást tett neki, miként lehettek ilyen felelőtlen szülők, hogy nem fizetik a rezsit, a kölcsönt.

A férfi állította, hogy a családsegítő ordibálni kezdett vele, hogy "takarodjon a francba", "ne járkáljon hozzá", majd a papírokat is hozzávágta.

A vádlott azt mondta, hogy a táskájából azért vette elő a kést, hogy saját magát megszúrja, de a sértett felé ugrott, illetve belefordult a késbe. Ekkor - folytatta a férfi - erős nyomást érzett a fejében, felmehetett a vérnyomása, mert ezután már semmire sem emlékszik.

Azt is állította, hogy a táskájában mindig két kést tart, egy nagyobbat evéshez és egy kisebbet sör- és konzervnyitónak.

Korábbi vallomásaiban úgy is előadta a történteket, hogy elővette a kést, nem akart szúrni, de nem tudott uralkodni magán - írta az MTI.

Eközben a címlapon

A bíró elmondta, hogy a szakértői vélemények szerint a családsegítő nyakát kétszer is elvágták. Attila a rendőrök kiérkezésekor csurom vér volt, és se rajta, se az áldozaton nem látszottak dulakodás nyomai.

A tárgyaláson mások mellett meghallgatták azt az ügyintézőt is, akihez odament a vádlott, hogy elmondja, megölt valakit. Mint kiderült, a férfi egyáltalán nem volt feldúlt vagy zaklatott, nyugodtan mondta el, hogy percekkel korábban megölt egy embert.

Az önkormányzati dolgozó felidézte, hogy a vádlott a gyilkosság után azt mondta: "nem így akartam, többre készültem, de most már mindegy". Így valószínű, nagyobb vérontásra készült Cs. Attila.