FÜLES

Még csak ti­zen­hét éves, de már három szak­mája van Pin­t­ácsi Viki lá­nyá­nak!

A büszke édes­anya Anka jö­vő­beni ter­ve­i­ről me­sélt, ame­lyek­ben Krisz Ru­di­nak is ha­tal­mas sze­repe van.

Sokan azt gondolják, hogy egy híresség gyermekének a világon semmi dolga nincs, ez azonban nem igaz: Pintácsi Viki lánya még csak tizenhét és fél éves, de már három szakmája van!

Fiatal kora ellenére Anka nagyon tudatos, sőt, igazi polihisztor. Nem csak tehetséges énekesnő, de már egy komoly smink- és fotó tanfolyamot is elvégzett.

"Anka még fiatal, de már sminkesként dolgozik a stúdiómban, ez pedig nem azért van, mert ő a lányom, hanem mert rendkívül lelkes és tehetséges. Nagyon ügyesen sminkel, jó a kézügyessége, szeptember elején ráadásul ő fog sminkelni egy esküvőn" - árulta el a -nak a büszke édesanya, és elárulta, Anka énekesnői karrierje is kezd beindulni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: Pintácsi Viki, Smink: Pintácsi-Farkas Anka, Frizura: Domokos Beáta)
(Fotó: Pintácsi Viki, Smink: Pintácsi-Farkas Anka, Frizura: Domokos Beáta)

Krisz Rudi ugyanis saját számot ír a fiatal lánynak, amihez videoklip is készül. De nem Anka az egyetlen a családban, akinek jó hangja van, Viki fia, Viktor a Kismenőkben is feltűnt Young Rebelsben basszusgitározik és énekel, kisebbik lánya pedig fuvolázik.

"Sosem erőltettem ezt a gyermekeimre, ők csupán látják a példát. Így alakult ki bennük a zene iránti szeretet, én pedig mindenben segítem őket."

Ennek az erős támogatásnak hála, Ankának nem kell választani a sminkelés, a fotózás és az éneklés között, tehetsége alapján pedig könnyen elképzelhető, hogy hamarosan legalább olyan elismert lesz országszerte, akárcsak édesanyja és nagynénje.