HŰHA

Egé­szen durva dolog de­rült ki Ma­riah Carey fe­nék­mű­tét­jé­ről

A sztár nem volt haj­landó a saját pén­zé­vel fi­zetni a be­avat­ko­zá­so­kért, aztán még le is ta­gadta azo­kat.
  • Szerző: Ripost

Mariah Carey az asszisztense hitelkártyáját használta arra, hogy eltitkolja 40 ezer dollár (11 millió forint) értékű szépészeti műtéteit, többek közt fenékműtétet, alakformáló kezeléseket és más kozmetikai beavatkozásokat, sőt az alkalmazottja kártyájával 24 ezer dollárt (6,7 millió forintot) fehérneműkre is elszórt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bennfentesek a Daily Mailnek elmondták, hogy az énekesnő Lianna Shakhnazaryan hitelkártyáját használta a luxuskiadásokra. A nő a bírósági dokumentumok szerint arról számolt be, hogy Carey nem volt hajlandó a saját nevére kiállított kártyával fizetni a beavatkozásokért.

A 49 éves sztár tagadja, hogy plasztikai műtéteken esett volna át, de a számlák alapján 6 beavatkozást is elvégeztek rajta, köztük zsírfagyasztást és feszesítő kezeléseket.

A sztár korábbi asszisztensének számlakivonatai alapján a ruhákat is designer üzletekben, például a Gucciban, Dolce &Gabbanában vagy a Louis Vuittonban vásárolták a kártyával.

A források szerint Carey a saját nevével még a McDonald’s-ban sem fizetett, mindig a biztonsági őrök vagy a gyerekei dadáinak kártyáját használta.

A 49 éves díva jelenleg is perben áll a 36 éves Shakhnazaryannal, azzal vádolja, hogy az asszisztens vásárolt az ő kártyájával és titokban le is filmezte őt.

Eközben a címlapon