TÜZELŐÁLLÁS

Őrü­le­tes ver­seny­fu­tás, a ma­gyar fo­cira fi­gyel egész Eu­rópa

A baj­noki arany­ére­mért és a ki­esés el­ke­rü­lé­séért is óri­ási harc vár­ható az NB I utolsó for­du­ló­i­ban.
  • Szerző: HBK

Már csak hét forduló van hátra a labdarúgó NB I mostani szezonjából, de még semmi nem dőlt el. A bajnoki címért a Ferencváros és a Videoton vív ádáz csatát, a két csapat eddig 55 pontot gyűjtött, a Fradi csak jobb gólkülönbségével előzi meg riválisát. Az biztos, hogy Európában a magyar pontvadászat alakul az egyik legizgalmasabban!

A Fradi és a Vidi játékosai kemény harcot vívnak a bajnoki aranyért
A Fradi és a Vidi játékosai kemény harcot vívnak a bajnoki aranyért
Fotó: MTI

Már tavaly is nagyon izgalmas volt az NB I, akkor az utolsó fordulóban dőlt el, hogy ki lesz az aranyérmes: végül a Budapest Honvéd örülhetett a Videoton kárára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Könnyen elképzelhető, hogy most az utolsó pillanatig tart majd a versenyfutás a Fradi és a Vidi között. A két csapat május ötödikén játszik még egymás ellen, az a bajnoki meccs sok mindenről dönthet.

Mindeközben Európa többi részén sorban avatják a bajnokcsapatokat, a szomszédos országokban sem annyira szoros az aranycsata, mint nálunk.

Közben pedig a kiesés elleni harcra is érdemes lesz figyelni. Jelenleg a Vasas áll az utolsó helyen 26 ponttal, de a Mezőkövesd és a Balmazújváros is csak egyetlen ponttal előzi meg az angyalföldi csapatot. Előttük pedig három csapat (Diósgyőr, Szombathelyi Haladás, Paks) is 30 ponttal áll, ők sem lehetnek nyugodtak.