LOVE

Buli a ja­vá­ból: húsz évvel fi­a­ta­labb nőt vett fe­le­sé­gül a ma­gyar sztár

A Tank­csapda front­em­bere már jó ideje ter­vezte, hogy el­ve­szi fe­le­sé­gül ifjú ked­ve­sét. A lag­zit végül egy rep­té­ren tar­tot­ták.
  • Szerző: ripost

Annak ellenére, hogy megrögzött agglegénynek tartották, végül Lukács László is úgy döntött, igába hajtja a fejét és megnősül.

A Tankcsapda frontembere Hajdúszoboszlón, egy reptéren tartotta a lagziját. 

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

A helyszín kiválasztása nem volt véletlen: Lukács egészen addig imádott ejtőernyőzni, amíg 2004-ben kis híján végzetes baleset érte.

Akkor abbahagyta, de a mai napig rajong az extrém sportért. Az esküvőre is egy ismert magyar műrepülő-pilóta hozta őt kisgépen - tudta meg a Blikk.

A titkos esküvőről semmi nem szivárgott ki a nyilvánosság számára, fotókat is már csak a lakodalomról osztottak meg a zenekar Instagram-oldalán.

"A szerelmesek egy gyönyörű kis kápolnában mondták ki a boldogító igent" – mondta el a Blikknek az informátor, aki hozzátette: a templomi szertartás után vonult át a násznép a repülőtérre.

Eközben a címlapon

Száznál egy kicsivel több vendég volt a jeles esemény helyszínén, amit úgy rendeztek be, mint egy repülőtér várótermét, s mindenkinek számozott helye volt.

A pár már készül a nászútra, ahova valószínűleg késő ősszel utaznak majd el.