FÜLES

Ki­szi­vár­gott, meg­lepő dön­tést hoz­tak az es­küvő után Lip­tai Cla­u­di­áék

Lip­tai Cla­u­dia és férje, Pa­taki Ádám nem ket­tes­ben uta­zik el, a gye­re­ke­i­ket és a ba­rá­to­kat is ma­guk­kal vi­szik.
  • Szerző: bdf

Klasszikus nászút helyett családi nyaralásra utazik hamarosan a szupertitkos lagziután Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. A friss házaspár hamarosan gépre száll és meg sem áll Amerikáig.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors információi szerint nem édes kettesben utaznak, hanem a  Clau­dia első házasságából született 12 éves Pankát és a közös fiukat, a másfél éves Marcellt magukkal viszik, sőt a barátok is elkísérik őket a saját csemetéikkel. A lap úgy tudja, hogy a kisebb csapat több kalandparkot és filmstúdiót is felkeres majd, a tartózkodásukat pedig több mint két hétre tervezik.

A rövid szabadságot tehát családi körben töltik Claudiáék, akik a pletykák szerint a pihenés után egy új vállalkozásba is belevágnak. Mi több, ezen a nyáron egy másik, meglehetősen fárasztó projekt is vár rájuk. A hírek szerint eladják a műsorvezető bu­dai lakását, hogy egy nagyobb, családi házba költözhessenek.

Amint a is beszámolt róla, a sztártévés és cukrászmester szerelme csütörtökön, Érden mondták ki a boldogító igeneket, majd egy hatalmas lagzival ünnepelték meg Sarlóspusztán, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket.