SZTÁRDZSÚSZ

Egy film ked­véért búj­tak elő a sze­rel­mes ma­gyar sztá­rok

Kedd este egy gom­bos­tűt sem le­he­tett volna le­ej­teni a Kin­csem pre­mier előtti ve­tí­té­sén. Az egyik leg­na­gyobb bu­da­pesti mo­zi­koml­pe­xum min­den ter­mé­ben egy­szerre in­dult a ve­tí­tés annak az 1300 sze­ren­csés­nek, akik jelen le­het­tek.
  • Szerző: Buster

A világ egyik legsikeresebb versenylova ihlette alkotásra sztárok hada volt kíváncsi. Itt jelent meg például második gyermekének születése óta először nyilvánosan Liptai Claudia párjával, Pataki Ádámmal.

A vetítés után mindenki a filmről beszélt.  Biztosak lehetünk benne, hogy az alkotók, méltó emléket állítottak a legyőzhetetlen csodakancának és persze a boldog békeidőkként jellemzett évtizedeknek.

EZT OLVASTAD MÁR?
Claudia először állt fotósok elé második gyermeke születése óta
Claudia először állt fotósok elé második gyermeke születése óta
Fotó: Szabolcs László

A Kincsem című alkotást egyszerre 1300 ember nézhette meg premier előtt.

A film története szerint Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?