LOVE

Le­buk­tak a pre­mi­e­ren: ezt a csi­nos nőt sze­reti az Arany­élet sztárja

El sem moz­dul­tak egy­más mel­lől! De vajon ki lehet a rej­té­lyes hölgy?

Lengyel Tamást hónapokig tartó szingliség után eltalálta Ámor nyila! A 41 éves színészt a BÚÉK című új magyar film díszbemutatóját követő partin kaptuk lencsevégre egy feltűnően csinos, barna hajú lány társaságában. Első pillantásra egyértelmű volt, hogy mi van köztük.

Fotó: Markovics Gábor

Bár a dekoratív hölgy a vörös szőnyeges bevonuláson egy fotó erejéig sem pózolt Tamással, a vetítést követő fogadáson már el sem mozdult mellőle. Csak úgy izzott köztük a levegő, nagyokat nevettek, látszott, hogy remekül megértik egymást. Az Aranyélet sztárja több kollégájának is büszkén mutatta be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tamás később nem is titkolta a előtt, hogy új barátnője van. Amikor a filmben is fontos szerepet játszó őszinteségről és hazugságokról faggattuk, elmondta, hogy ő tiszta lapokkal játszik, soha nem csapná be a kedvesét. Ennél többet nem szeretett volna elárulni a magánéletéről. Vélhetően azért, mert egy nagyon friss kapcsolatról van szó, a rejtélyes lány pedig civil, ezért nem is szokott hozzá a felhajtáshoz.

A színésznek – aki Márkot alakítja a vígjátékban – idén tavasszal ért véget egy kétéves kapcsolata, ezt követően pedig az egyik internetes társkeresőn is feltűnt, erről még a Bors számolt be. A párkeresés azonban így is sokáig tarthatott, hiszen Lengyel még szeptemberben is arról panaszkodott a hot!-nak, hogy egyedül él, hiába képzelte úgy, hogy 40 évesen már boldog családapa lesz. Ennek fényében a színész csak nemrég, néhány hónapja ismerhette meg a titokzatos szépséget, ki tudja, talán pont az interneten?

A többi fotót keresd a csütörtöki számában!