HŰHA

Lajcsi: Most én jövök!

Ga­lam­bos Lajos úgy érzi, nem ma­radt szá­mára más út, csak a tá­ma­dás. Ügyé­vel egé­szen a nem­zet­közi bí­ró­sá­gig megy, mert azt sze­retné, hogy bi­lincsbe ver­jék mind­azo­kat, akik vé­le­mé­nye sze­rint jog­sér­té­se­ket kö­vet­tek el vele szem­ben. Mind­ezt nem ön­ma­gáért teszi.
  • Szerző: Buster

Lajcsi úgy döntött,felveszi a kesztyűt. Mint mondja, eddig tartott az ellene irányuló akció, és most eljött a reakció ideje. Ennek első felvonásaként üzent az őt lehallgató rendőröknek azon az ominózus, börtön utáni első koncertjén is.

Tudatosan készül a rendőrségnek címzett fricskára?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az üzenetemet legkevésbé sem fricskának szántam. Egyszerűen úgy gondoltam és gondolom ma is, hogy azzal, aki fél éven át hallgatta a privát beszélgetéseimet, nekem lehet beszédem. Hiszen belépett a legintimebb szférámba. Figyelt, amikor a feleségemmel, vagy éppen a gyermekeimmel folytattam bizalmas beszélgetéseket. Úgy érzem magam, mintha egy olyan lakásban kéne élnem, amit illetéktelenek feltúrtak és kifosztottak. Egyszerűen megszüntették a komfortérzetünket, ráadásul tették ezt mindenféle ürüggyel. Hát mi ehhez képest az a pár mondatos üzenet?

Válaszcsapásra készül a zenész
Válaszcsapásra készül a zenész

Merre tovább?

Érzésem szerint egyre gyengülnek a velem szemben kialakított feltételezések, és most eljött a válasz ideje. Eddig jöttek az akciók, most pedig a reakciók következnek. Ami most következik, azt nem önmagamért teszem.

A gyermekeim és a feleségem miatt vágok vissza, mivel azzal, hogy az otthonunkban zaklatták őket, elvették a biztonságérzetüket, amit vissza kell kapniuk, ha ez egyáltalán még lehetséges.

Miattuk fordulok nemzetközi bírósághoz. Olyan jogsértéseket követtek el ellenük és persze ellenem is, amik nem maradhatnak következmények nélkül. Kimondom, ahogy van! Azt szeretném, ha bilincs csattanna azok csuklóján, akik mindezt megtették a családommal.Ezért beleállok a történetbe, és elmegyek a falig. Hitem szerint korlátozták a védelemhez való és a kapcsolattartáshoz való jogaimat is. A beadványunk vázlata már készen van.

Eközben a címlapon
Nem érzi otthonának a bírtokot
Nem érzi otthonának a bírtokot

Hol tart most az ügye?

Folyamatos vegzálásnak vagyunk kitéve, és már ott tartunk, hogy a zaklatások kiterjednek a településen élőkre is. Idős embereket kérdezgetnek, és ez igazán lelketlen dolog. Azt kérdezgetik, hogy volt-e hidroglóbuszom. Jelentem, még most is van! A falu az én felajánlásomra abból kapta a klórmentes vizet, de már csak a saját ellátásomra használom.