FÜLES

Lagzi Laj­csi tel­je­sen el­ké­pedt: "Mi­csoda? Ezt hon­nan ve­szi­tek?"

Az elő­ze­tes­ből ja­nuár végén sza­ba­dult trom­bi­tás elő­ször hinni sem akart a fü­lé­nek, ami­kor meg­csör­rent nála a te­le­fon, és meg­tudta, hogy dön­tött a má­sod­fokú bí­ró­ság!
  • Szerző: Doris

Váratlan telefonhívást kapott kedd délután Galambos Lajos. A népszerű trombitás január 24-én szabadult a börtönből, 125 kemény napot töltött előzetes letartóztatásban. Ahogy kilépett az utcára, egyből felesége és gyerekei nyakába borult, azonban nem nyugodhatott meg teljesen...

Szabadlábra helyezése ugyanis csak elsőfokú döntés volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A budaörsi járásbíróság kedd délután ült össze, hogy másodfokon is döntsenek a lopással és vesztegetéssel vádolt zenész ügyében.

Fotó: Markovics Gábor

Lajcsi a Bors egyik munkatársától tudta meg a jó hírt: nem kell visszamennie az előzetesbe. Az örömtől először szinte szóhoz sem jutott, nagyon meglepődve csak ennyit tudott mondani:

"Micsoda? Ezt honnan veszitek?"

Később aztán visszahívta a lapot, hogy jókedvűen, viccelődve reagáljon a történtekre.

"Nem mondhatom, hogy győzött az igazság, mert ha így lenne, akkor nem is ültem volna előzetesben. Tényleg a Borstól tudtam meg a hírt. Értesítettem is a vezető védőmet és a feleségemet, Boglárkát. Ő természetesen pedig szól a gyerekeknek is. Örülök, őszintén örülök. Már csak azért is, mert, ha belegondolok, hogy házi őrizetbe kerülök, vagy lakhelyelhagyási tilalmat kapok, az számomra szintén egy jelentős büntetéssel ért volna fel. Egy örökmozgó vagyok ugyanis" -

Eközben a címlapon

- jelentette ki a Bors munkatársának.

És hogy mik a szabadulás utáni tervei? Nos, a börtönnapló kiadása mellett máris új slágereken dolgozik, vállalkozása ügyeit is ő kezeli, de ami a legfontosabb, minden szabad percét családjával tölti, és még az sem zavarja, hogy ügyében még mindig folyik a nyomozás.

"Örülök, hogy nyomoznak, mert így legalább kiderül majd és győz az igazság!" -

- árulta el Lajcsi, akit állítólag teljesen megváltoztattak a rácsok mögött töltött hónapok.