FÜLES

Hoppá, így re­a­gált Lagzi Laj­csi Győ­zike NAV-bot­rá­nyára

A ha­son­lóan nehéz idő­sza­kot átélt trom­bi­tás nem tudta szó nél­kül hagyni a tör­tén­te­ket. Meg­lepő fel­aján­lást tett!
  • Szerző: Doris

Bombaként robbant a hír, miszerint közel 20 milliós adótartozás miatt tartottak házkutatást Gáspár Győzőnél. A showman a NAV nyomozói szerint 50 milliós bevételt nem vallott be, és az után nem fizetett adót. Az adóhivatal egyenruhásai őrizetbe vették Győzikét, és Egerbe szállították, ahol kihallgatták.

Fotó: Sulyok László

Az eset kísértetiesen hasonlít ahhoz az ügyhöz, amikor anno Galambos Lajos boldogasszonypusztai villáját szállták meg a rendőrök, a börtönt is megjárt trombitás ezért elsőként ajánlotta fel segítségét a nehéz időszakot átélő Győzikének – tudta meg a Lokál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Nem sorsközösséget vállalok Győzikével, csupán viszonozni szeretném a baráti gesztust. Ha szüksége van kölcsönre vagy egy autóra, esetleg egy jogász segítségére, állok rendelkezésére. Akkor, amikor az ember bajban van, sokan félrehúzódnak, és távolságot tartanak tőle, ilyenkor ismerszik meg az igaz barát"

– árulta el a lapnak Lajcsi, aki pontosan emlékszik arra, hogy annak idején Győzike is megpróbálta őt kihúzni a bajból. Egy terepjárót akart adni neki, miután megtudta, hogy a nyomozók minden gépjárművet elvittek.

A Lokál információi szerint Győzike egyelőre nem kért segítséget, de nem kizárt, hogy a későbbiekben elfogadja Lajcsi támogatását.