A NAP KÉPE

Mit csinált Messi? Rajta röhög most a fél világ

Az ar­gen­tin fut­ball­sztár újabb te­to­vá­lást vál­lalt be, most emi­att ci­ki­zik sokan. Nem szok­vá­nyos he­lyet vá­lasz­tott neki, az biz­tos.
  • Szerző: HBK

A Barcelona sztárfocistája, Lionel Messi hétvégén mesterhármast rúgott az Espanyolnak a spanyol bajnokságban, a győzelem után pedig megvillantotta az új tetoválását, amitől teljesen kiborultak a rajongók.

Messi tetoválása nem jött be a szurkolóknak
Messi tetoválása nem jött be a szurkolóknak

Messi ugyanis úgy döntött, hogy az ágyékához közel magára varrat egy új mintát, ami a felesége ajkait szimbolizálja. Az argentin sztár nyáron vette feleségül gyerekkori szerelmét, Antonella Rocuzzót, ezzel az új tetoválással pedig azt akarja bizonyítani, hogy akárhová is megy a világban, Antonella szeretete követni fogja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rajongókat viszont egyáltalán nem fogta meg a történet romantikus szála, a Twitteren sokan gúnyolódtak Messin. Volt olyan, aki szerint a tetoválás inkább hasonlít egy szemétkosárra, egy másik bejegyzésben pedig valaki azzal poénkodott, hogy a látvány okozta sokk miatt most azonnal abbahagyja a sulit, és kiköltözik a vadonba.

Az angol sajtó is ráharapott a témára, a Mirror például válogatást készített a legrosszabb focista tetoválásokról, a listából pedig Messi sem maradt ki.