HŰHA

Ku­tyáit is be­le­írta vég­ren­de­le­tébe Klapka György

Még min­dig ta­nács­ta­lan a Klapka csa­lád Gyuri bácsi ha­gya­té­kát il­le­tően.

Elvileg négy gyermeke és felesége között oszlana meg a kétmilliárdos vagyon, de az üzletember lánya szerint az utolsó pillanatban is módosított az okiraton a családfő. Egyelőre nincsen feszültség a családtagok között, türelmesen várják az eljárás végét.

Fotó: Szabolcs László

„Apámat ismerve megtippelni sem merjük, hogy mi szerepelhet a végrendeletben, amit az utolsó időszakban is napi rendszerességgel frissített, módosított – kezdte Sandy, Klapka legkisebb lánya a -nak.– Azért sem kezdődhettek meg a hagyatéki tárgyalások, mert előkerült néhány titkos ingatlan, illetve telek, amikről még mi sem tudtunk. És ki tudja, hogy hány ilyen lehet még? A részletes vagyonfelmérésig nem történhet előrelépés” – magyarázta.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

Sandy a legendás Vámház körúti zálogházban dolgozik évek óta, ám azóta, hogy meghalt az édesapja ő vette át a cég irányítását.

„Nagyon sok teendő szakadt a nyakamba az üzlettel kapcsolatban, de nem bánom, mert így nincs időm szomorkodni. Örülnék, ha a továbbiakban is én vezethetném a zálogházat, de ehhez tényleg szükség van arra, hogy lássuk, hogy mi szerepel a végrendeletben.Nem lehet tudni, hogy apa mit akart, nem sokkal a halála előtt olyat is említett, hogy a kutyáira is hagyna valamit az örökségből.Szóval türelmesen várunk” – árulta el Klapka Sandy.