SZTÁRDZSÚSZ

Ko­moly vál­to­zás állt be Jimmy édes­any­já­nak ál­la­po­tá­ban

Zámbó Árpy mos­ta­ná­ban sokat ag­gó­dott a csa­lád­jáért, hi­szen ket­ten is kór­házba ke­rül­tek.

Mindenkit megijesztett Anna néni, amikor fulladás miatt kórházba került egy hónappal ezelőtt.

Fotó: MTI

Ahogy arról a beszámolt, Zámbó Jimmy édesanyjának tüdeje bevizesedett, három litert kellett szakszerűen kihajtani a szervezetéből. 

EZT OLVASTAD MÁR?

Zámbó Árpy azt hitte, egy hét múlva hazaviheti az édesanyját, de sajnos tévedett, majd egy hónapot kellett lábadoznia a mamának. A 93 éves asszony az utóbbi években szinte ki-be járt a kórházba. Nemrég ugyanis baleset érte: megszédült, combcsonttörést szenvedett, így meg kellett műteni. Több csavarral rögzítették a lábát. Ezután Anna néni heteket töltött kórházban és bár egyszer hazaengedték, pár nap múlva rosszul lett, így vissza kellett vinni.

Fotó: Sulyok László

„Az elmúlt hónapok megviseltek minket. Eddig három liter vizet hajtottak ki anya tüdejéből. Vízhajtót kap, ami szerencsére hatásosnak bizonyul, de az ő korában mindenre nagyon oda kell figyelni. Mielőtt bevittük a kórházba, nagyon csúnyán feldagadt a lába, nehezen kapott levegőt, szabályosan fulladt”

– nyilatkozta a -nak korábban Zámbó Árpy, aki szerencsére már jobb hírekről tudott beszámolni.

„Végre hazahozhattuk anyut, most sokat kell pihennie és ennie, hogy megerősödjön” – kezdte Árpy, aki nem vár csodákat, de azt nem hagyja, hogy Anna néni elhagyja magát.

Eközben a címlapon

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a keddi lapszámát! Keresd az újságárusoknál!