LOVE

Kitört a botrány a királyi családban: Camilla nem mehet a lagzira

850 vendég lesz jelen, de Camilla nem kapott meghívót.
  • Szerző: Ripost

850 vendég előtt vonul az oltárhoz pénteken Eugénia hercegnő. Egy ember azonban hiányozni fog: Camilla hercegnét ugyanis nem hívták meg. A találgatások persze azonnal elkezdődtek, miért is marad távol, miközben a férje, Károly herceg ott lesz a nagy napon.

A bennfentesek szerint az ok egyszerű: András herceg, Eugénia édesapja ki nem állhatja sógornőjét. Az érzés pedig kölcsönös. Camilla ugyanis állítólag nem tudja megbocsátani Andrásnak, hogy nem állt ki mellette és Károly herceg mellett, amikor a kapcsolatukért harcoltak Diana halála után.

András herceget ugyanis nagyon szereti a királynő és hallgat is rá, így segíthette volna a testvérét, hogy hamarabb megbékéljenek a választottjával. András azonban nem volt hajlandó egyetlen jó szót sem mondani az érdekükben.

Camilla az esküvő napján egy skót általános iskolát, a Crathie-t fogja meglátogatni. Még az iskola vezetősége is megdöbbent, hiszen azt gondolták, az esküvőn a hercegné is részt kíván venni.

A hivatalos közlemény szerint Camilla más elfoglaltságai miatt nem tud részt venni az esküvőn. Kézzel írt levélben fejezte ki sajnálatát Eugéniának, és biztosította afelől, mennyire szereti őt és testvérét, Beatrice-t.