HŰHA

Halálközeli élményéről vallott a magyar énekesnő: Párja rohant vele a kórházba

Linda halálra rémült, amikor a fürdőkádban fekve érezte, hogy a teste ívbe feszül. Szerencséjére kedvese éppen akkor lépett be...
  • Szerző: Buster

Kevés olyan kalandos sorsú sztárcsalád él Magyarországon mint ők, így éppen itt volt az ideje, hogy egy könyv jelenjen meg róluk. A Király család című riportkönyvben mesél Király Linda, Király Viktor, Király Ben és persze a szülők is felelevenítik emlékeiket a múltból. 

Linda egyik története különösen hátborzongatóra sikeredett, hiszen bárkivel, bármikor megtörténhet hasonló baleset. Az énekesnő éppen fürdött, amikor áramütést kapott.

"Nemrégiben volt egy halálközeli élményem. Az történt, hogy fellépés előtt befeküdtem a kádba. Ilyenkor jót tesz egy kis relaxálás, meditáció. Elcsavartam a csapot, és éreztem, hogy hirtelen megráz az áram.

Azonnal kiesett a zuhanyrózsa a kezemből Szerencsémre! Így is begörcsölt az egész testem.

Szerencsére Zsombi éppen beugrott fogat mosni, és azonnal bevitt a kórházba. Az EKG után berohant az orvos, hogy infarktus közeli állapotban vagyok, nem mehetek haza, Szerencsére végül semmi bajom nem lett. Az történhetett, hogy valamilyen villanyvezeték hozzáért a vízvezetékhez"

- meséli a könyvben Linda, aki azóta sem tért vissza abba a rossz emlékű lakásba.

"A tulajdonos a fürdőszobát, és kiderült, hogy csőtörés volt alattunk, és az ő éjjeli lámpájukból kúszott fel az áram hozzánk. Életemben nem hallottam még ilyet. Sajnos ki is kellett költöznünk, de én ezt utólag jelnek tekintem. Felrázott: menj a másik irányba, külföldre! Hiszen Budapesten már otthonod sincs!"

- olvasható a műben, melyben számos izgalmas és sosem hallott történet kapott helyet.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?