FÜLES

Ki­de­rült, hova rejt­het­ték el VV Fanni holt­tes­tét, ez tör­tén­he­tett

A két hete el­tűnt, va­ló­ság­show-ból is­mert No­vo­zánszki Fanni ügyé­ben már em­ber­ölés miatt nyo­moz­nak, egy volt MSZP-s kép­vi­se­lő­je­löl­tet pedig le­tar­tóz­tat­tak. Egye­lőre nincs meg a holt­test.
  • Szerző: RIPOST

Egyre biztosabb: VV Fannit megölték, a rendőrség gyilkosság megalapozott gyanúja miatt nyomoz. Bár még nem került elő a 24 éves lány teste, a bizonyítékok arra utalnak, hogy nem él. Ahogy a elsőként megírta, a lány feltételezett elrablója és gyilkosa bérelt autójában annyi vérnyomot találtak, hogy szinte biztos, hogy megölték az egykori villalakót.

Az ügyben egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót gyanúsítják, ő előzetesbe került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
November 20-a óta nincs meg Fanni
November 20-a óta nincs meg Fanni
Fotó: Facebook

Úgy tudjuk, a férfi Fanni budapesti lakásából, ahol vendégeit fogadta, bérelt autóval és a lány élettelen testével a Balatonhoz ment átöltözni, majd Dunaújvárosba utazott. Megbízható forrásunk szerint a folyónál tüntette el a holttestet.

Lehet, hogy a Dunába dobta a tetemet, László jól ismeri a folyót, egy vízi sportegyesület szakosztályvezetője volt. Tisztában van a Duna sodrásával, pontosan tudhatta, mit csinál

– mondta lapunknak a gyanúsított közeli ismerőse.

A gyanúsított úgy ismeri a vizet, mint a tenyerét
A gyanúsított úgy ismeri a vizet, mint a tenyerét
Fotó: Facebook

Megkerestük a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányságot, keresik-e Fanni holttestét. Válaszukban azt írták, a rendőrség folyamatban lévő nyomozásról, a kihallgatásokról és  a nyomozás egyéb részleteiről eddig sem számolt be a sajtóban és ezt a gyakorlatot a jövőben is követni fogja.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el, rá két hétre a rendőrség közölte a családdal: 99%, hogy nem él a lány.