INSIDER

Kiderült, ezt tervezte a 11 éves csepeli lány elcsábítója

Hajmeresztő dolgok derültek ki a 11 éves csepeli Dorottyát otthonról elcsaló fiatalról a rendőrségi kihallgatás közben: K. Krisztián valójában egy fiatal lány! Ám hiába a lebukás és a kislány kiábrándultsága, a csábító azóta is minden vonalon üldözi a szerelmével.
  • Szerző: Ripost

Belegondolni is szörnyű, mi történt volna, ha a rendőrök nem fogják el a pécsi InterCityn a 11 éves N. Dorottyát és az őt otthonából egy nappal korábban elcsaló szlovák fiatalt pénteken. Dorottya és a magát Krisztiánnak nevező kamasz ugyanis Szerbia felé tartott, hogy ott bujkáljanak. Mint azt a %% megírta: a fiatalok egy internetes alkalmazáson keresztül találtak egymásra, közösségi oldalaikra közös képeket is posztoltak. A szinte még gyerek kislányt teljesen elbűvölte a csábító. A kiskamasz annyira szerelmes volt, hogy amikor a másik azt mondta: pakoljon, és szökjenek el, engedelmeskedett.

„A csábító nem volt erőszakos, nem bántotta Dorottyát. Csak annyit mondott neki, hogy menni kell. Dorottya pedig annyira szerelmes volt, hogy követte. Később azonban félni kezdett, és nem tudta, hogy mit csináljon. Megijedt ugyanis, amikor látta, hogy keresésük hallatán a másik pánikba esik” – számolt be a %%-nak Dorottya nagynénje, Nagy Brigitta.

„Csütörtök délelőtt szöktek el, az éjszakát egy parkban töltötték.

Eredetileg Szlovákiába tartottak, ahol a másik gyerek szülei is laknak. Ám amikor kiderült, hogy a rendőrség a nyomukban van, irányt változtattak.

Átpakolták Dorottya ruháit a piros bőröndből a másik táskájába, és észak helyett délnek indultak. Még most is ráz a hideg, ha arra gondolok, mi volt a céljuk: egy szerbiai pincébe tartottak…"

A fiatalok csak egymás kezét fogták, nem kerültek közelebbi kapcsolatba. Így Dorottyát hideg zuhanyként érte, amikor a rendőrségi kihallgató szobában megtudta: Krisztián nem az, akinek mondja magát.

„Döbbenetes dolgok derültek ki a kihallgatáskor! Miután a rendőrök közölték a fiúval, hogy az iratai hamisak, megkérték, hogy vegye le magáról a bő inget, s akkor nemcsak a valódi, egy lány nevére szóló papírjai kerültek elő, de láthatóvá vált, hogy egy női testet rejt a ruha, s a holmijában női betéteket is találtak" – folytatta Brigitta. „Dorottya annyira kiborult, hogy kiszaladt a rendőrségi szobából. Egy világ omlott össze benne. Most is nagyon kivan, pszichológus segítségét fogjuk kérni a történtek feldolgozásához."

Azóta mindkét fiatal otthon van már, úgy tudjuk, a magát fiúnak kiadó szlovák lányért a nővére férje jött el. Ám hiába a lebukás: a csábító képtelen lemondani Dorottyáról, azóta is üldözi a szerelmével, minden lehetséges módon üzen neki.

Hogy miket ír a csábító az áldozatának és mire készül a csepeli kislány családja, kiderül a hétfői %% napilapból. Keresd az újságárusoknál!