NÍNÓ

Két évig ke­reste idős édes­ap­ját - Csa­tor­ná­ban ta­lál­ták meg a bácsi holt­tes­tét

Hiába várta haza idős édes­ap­ját, a bé­kés­csa­bai rend­őr­ség már csak holt­tes­té­nek meg­ta­lá­lá­sá­ról ér­te­sí­tette Er­zsé­be­tet. A bácsi még 2013-ban sé­tált el a bé­kés­csa­bai kór­ház­ból, azóta ke­res­ték.

Még 2013 októberében jelentették be annak a 78 éves bácsinak az eltűnését, aki akkor a békéscsabai kórházból távozott engedély nélkül. "A Békéscsabai Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi  Ofella János 78 éves békéscsabai lakost, aki vasárnap este a békéscsabai Réthy Pál Kórházból engedély nélkül eltávozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik" - szólt akkor a közlemény, amely arról is beszámolt, hogy a bácsinak emlékezetkiesése lehet.

Hiába keresték

Lánya, Erzsébet hétfőn adta közre az Eltűnt emberekért csoportban, hogy édesapját megtalálták, sajnos holtan:

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ofella Erzsébet:Megtalálták édesapámat, Ofella Jánost, sajnos már nem élve. Köszönöm, hogy segítséget nyújtottatok a... Posted by Eltűnt emberekért-megoszthatod on 2015. június 22.

Mint az a rendőrség tájékoztatásából is kiderül, a bácsi holttestét június 17-én délelőttBékéscsabán, egy vízelvezető csatornában találták meg.

A férfi halálával kapcsolatosan idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket" - tájékoztatta a RIPOST-ot a rendőrség. Ezek alapján valószínű, hogy a bácsi véletlenül esett bele a csatornába - talán még eltűnésének éjszakáján.