SZTÁRDZSÚSZ

Kar­ri­erje miatt tel­je­sen el­ha­nya­golja csa­lád­ját Fred­die

A Dal idei győz­te­sé­nek nin­csen ideje sze­ret­te­ire, hi­szen min­den­na­pos te­en­dői mel­lett egy sza­bad percre sem marad. Jó ideje nem lá­to­ga­tott már haza.
  • Szerző: MMB.

Fehér Gábor Alfréd élete jelenleg az Eurovíziós Dalfesztivál körül forog, hiszen két hónap múlva utazik Stockholmba a nagy megmérettetésre.

Ezért nem olyan meglepő, hogy szinte minden lépésére kíváncsiak az emberek, a hatalmas médiafelhajtás azonban nem csak szerelmi, de családi életét is nagyban befolyásolja. A jóképű énekes ugyanis A Dal döntője óta szinte nem is látta szeretteit - írta meg a hot! magazin.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Egyelőre sajnos nem volt időm hazalátogatni Győrbe. Annyi fotózás és interjú áll mögöttem és előttem is - a koncertekről nem is beszélve -, hogy valójában fogalmam sincs, mikor jutok haza. Persze amikor lehetséges, beszélünk telefonon, de nem számolok be nekik mindenről, mert akkor csak elkezdenének aggódni értem, azt pedig nem szeretném

- magyarázta az ország sokat bántott kedvence, akit teljesen kimerít a rengeteg megoldandó feladat.

Freddie a színpadon képzeli el jövőjét. (Fotó:Facebook)
Freddie a színpadon képzeli el jövőjét. (Fotó:Facebook)

"Megterhelő ez az időszak, és valójában a tényleges munkához még hozzá se láttunk, de már hétvégére így is lemerülök. Ugyanakkor viszont örülök az előttem álló feladatoknak, még akkor is, ha egyelőre nem látom a végét" - mondta el Freddie, aki szerint családja nem néz rá más szemmel a hirtelen jött óriási népszerűség miatt.

Szurkoltak értem, és azt gondolom, a szüleim is büszkék rám. Természetesen várják, hogy végre hazamenjek, de nem gondolom, hogy másképp várnának, vagy bármi más változna a családunkban, csak azért, mert megnyertem A Dalt.

Sőt, ezt nem is szeretném. Pont ugyanolyan átlagos család vagyunk, mint bármelyik másik" - árulta el a Rising Star felfedezettje, majd hozzátette, a jövőben kizárólag a zenéléssel szeretne foglalkozni.