SZTÁRDZSÚSZ

Szo­morú, ezt üzente a kór­ház­ból az Ope­rett sztárja

Bi­zony­ta­lan ideig nem tér vissza a szín­padra Kál­loy Mol­nár Péter, akit nem­rég ro­ham­mentő vitt kór­házba az Ope­rett­szín­ház­ból. A szí­nészt si­ke­rült el­ér­nie a Ri­post­nak.
  • Szerző: bdf

Kálloy Molnár Péter még mindig kórházban van, az orvosok ugyanis úgy döntöttek: nem engedik haza, folyamatos megfigyelés alatt tartják.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 48 éves színész egy hete lett rosszul a Luxemburg grófja című előadás szünetében. Az Operettszínházból rohammentő száguldott vele egy budapesti kórházba. Információk szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott, előző nap pedig egyik kollégájának mondta, hogy fáradt és sokat stresszel. A -nak sikerült elérnie a kórházi kezelés alatt álló művészt.

Köszönöm a megkeresést. Gyenge vagyok, de javulok. Még most is kórházban vagyok

– mondta el meggyötört hangon lapunknak Kálloy Molnár Péter, aki aktuális állapotára hivatkozva további részletekbe egyelőre nem kívánt belemenni.

Bár néhány nappal ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a színész november 16-án már színpadra léphet a Hatszín Teátrumban a S.Ö.R. című darabban, Kálloy elárulta: a hírekkel ellentétben, bizonytalan ideig nem áll színpadra.

A további részleteket elolvashatod a napilap szerdai számában.