SHOWBIZ

Nem si­ke­rült a randi: ki­ko­sa­razta tár­sát az Exat­lon Hun­gary ver­seny­zője

Hiába hívta ran­dira a Ki­hí­vók női ver­seny­ző­jét a Baj­no­kok já­té­kosa, a fi­a­tal lány könnyű­szer­rel ki­ko­sa­razta őt. Bár a csa­pat­tár­saik szur­kol­tak a pá­ros­nak, la­punk­kal Hanna el­szo­mo­rító hírt kö­zölt az üggyel kap­cso­lat­ban.
  • Szerző: ripost

Különleges pillanatoknak lehettek szemtanúi kedd este az Exatlon Hungary nézői, ugyanis az emberpróbáló verseny mellett jutott idő a romantikára is. Bár már javában az egyéni játéké a főszerep a műsorban, a sportolók tegnap részt vehettek egy jutalomjátékban. A bónuszt két Bajnok zsebelhette be, a lányok közül Rákóczi Renáta, míg a fiúktól Jóni Máté, a nyeremény pedig nem volt más, mint egy kalandtúra a vízesésnél, majd egy jól megérdemelt vacsora.

Fotó: TV2

A két Bajnok természetesen választhatott maga mellé egy-egy kísérőt is. Reni döntésén nem lepődött meg senki, hiszen jó barátját, Gelencsér Tímeát választotta, de Jóni Máté váratlan kijelentést tett. A K1-es világbajnok ugyanis a Kihívók női versenyzőjére, Szabó-Thomka Hannára tette a voksát, ami nem csak a játékosokat, de még Palik Lászlót is meglepte. Ám a választás még magában nem lett volna meghökkentő, de Máté habozás nélkül kijelentette, ő randizni viszi a 24 éves lányt. Ezek után nem csoda, hogy a forgatáson rögtön elkezdődtek a találgatások, hiszen mindkettő fiatal szingli, így sokan meglátták a lehetőséget a párosban.  A ezzel kapcsolatban megkereste Hannát, aki tisztázta a kérdéses helyzetet, és egyből pontot tett az ügy végére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Én ezt teljesen poénként fogtam fel, és szerintem Máté is annak szánta, hiszen nem volt annyira jóban senkivel sem, hogy bárkit kiválasszon a csapattársai közül. Velem semleges volt, és szerintem ezért hívott el engem

– kezdte lapunknak Hanna, aki úgy érzi, hogy a randi dolgot csak a többiek fújták fel. Részemről ezt egy percig nem gondoltuk komolyan, és nem is fogjuk. Máté egyáltalán nem az esetem, teljesen más típusú férfiak tetszenek nekem. Hirtelen meg sem tudom fogalmazni az ideálomat, de különbözik Mátétól” – jelentette ki határozottan Hanna, aki ezzel véget vetett a találgatásoknak.