INSIDER

Itt buj­kál a zalai ka­mu­jé­zus!

A Ri­post ki­de­rí­tette: Za­la­eger­szeg külső ré­szén, egy szép la­kó­park­ban buj­kál a zalai ka­mu­jé­zus, aki egy több száz fős szex­szek­tát mű­köd­te­tett két év­ti­ze­den ke­resz­tül, és lu­xus­ban élt a hí­ve­i­től be­sze­dett pén­zek­ből. Nem­rég le­bu­kott, ezért hívei jó része el­lene for­dult, ők is dü­höd­ten ke­re­sik....
  • Szerző: Ripost

Egy gyönyörű lakóparki lakásban, fiánál és annak családjánál bujkál a szektavezér!

„Mindig idegesnek látom, soha senkivel nem akar beszélni" – mondta el egy, a szomszédban lakó asszony lapunknak Zalaegerszegen, az alsóerdősori elegáns lakóövezetben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Gyakran látom kora reggelente, úgy látszik, csak akkor mer előjönni. Itt lakik a házban a fiánál. Múltkor reggel is, amikor kutyát sétáltattam, láttam, ahogy kiszállt a fekete luxusautóból, nem nézett senkire, hanem leszegett fejjel rohant befelé a házba. Rögtön felismertem, tudom, hogy ő az a hírhedt kuruzsló, sokan ismerik a környéken" – meséli a nő.

„ Én is csak reggelente látom" – mondja egy másik szomszéd.

„Régen is járt itt egy-kétszer a fiánál és az unokájánál, de úgy tűnik, most beköltözött, itt bújhatott el az üldözői elől. Rendszeresen látom kora reggelenként. Nem hízott el, nem visel szakállt, ugyanúgy néz ki, mint régen, csak nem annyira beszédes, mintha el akarna rejtőzni" – teszi hozzá.

„Valószínűleg üldözési mániája lehet, annyira rohan mindig. A környéken tudják, hogy ő az a híres szektavezér, a férfiak a titkára kíváncsiak: hogyan sikerült 60 évesen 20 éves lányokat befűznie? "

Eközben a címlapon

– teszi hozzá mosolyogva.

A zalai kamujézus joggal tarthat feldühödött híveitől, akik már a teskándi háza kerítésére is trágár ábrákat és feliratokat fújkáltak.

A 65 éves T. Miklós ugyanis már jó 20 éve üzemelteti szexszektáját: hívei spirituális gyógyítónak, Jézus földi reinkarnációjának tartják. 40-50 fős szeánszain fejenként 8 ezer forintokat szedett be, de dühös egykori hívei szerint elsikkasztott egy csomó adományt, gyakran milliós tételeket is.

Legközelibb hívei milliós ajándékokkal, kölcsönkocsikkal, nagyobb összegekkel is elhalmozták, így lehet, hogy teskándi luxusvillája mellett több luxusautót és ingatlant is a sajátjaként használt, köztük egy balatoni és ciprusi villát.

Az áljézus úgy bukott le, hogy volt párja megelégelte a férfi alig 20 éves lányokkal folytatott szexuális kapcsolatait, és „kitálalt” a hívek előtt. Így sokan ellene fordultak, feljelentették és visszakövetelik a milliókat. A -nak három volt áldozata is hosszan mesélt arról, hogy üzemeltette a férfi a szexszektát: behálózta a lányokat, akik 20 percenként váltották egymást, miközben ő Viagrát szedett…

Úgy tűnik, a férfi most bujkálásra kényszerül volt hívei elől. Fia, a „kisjézus” lakásában él együtt a fiú párjával és unokájával. Szomszédai szerint csak hajnalonta mer előbújni, bár a környékbeliek szerint néha még most is praktizál…

Információink szerint a férfit több átvert híve is feljelentette. A rendőrség a -nak megerősítette, hogy kuruzslás gyanújával nyomozás folyik az ügyben, de további információt a nyomozás érdekeire való tekintettel egyelőre nem adnak.