RIPOSTER

Ki­ad­ták a ri­asz­tást, foly­ta­tó­dik az erő­tel­jes le­hű­lés

Szom­ba­ton már az or­szág nagy ré­szére meg­ér­ke­zett a hi­deg­front, va­sár­napra pedig az összes me­gyé­ben több fok­kal le­hűti a le­ve­gőt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Vasárnap a Dunától keletre eső tájakon eshet az eső. Élénk, erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban 12-18, napközben 19 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a szél, az eső és felhőszakadás miatt is elsőfokú riasztást adott ki az ország több megyéjére is. Az eső miatt Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyében lesz érvényben a figyelmeztetés vasárnap. A széllökések Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lesznek erősek, míg felhőszakadás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére érvényes a riasztás.

Hétfőn naposabb, száraz idő lesz, de a szél helyenként megerősödhet. Napközben 24 és 29 fok közötti maximumokat mérhetünk. 

Kedden is sok napsütésre számíthatunk. A délutáni órákban 26-30 fokot mérhetünk. Szerdán és csütörtökön is folytatódik a napsütés, tovább melegszik az idő, szerdán 28-32, csütörtökön 29-33 fok valószínű - írja az Időkép.

címkék: