FÜLES

Három hónapra eltűnik Meghan hercegné

Meghan hercegné csak három hónapos szülési szabadságot engedélyezett magának.
  • Szerző: Ripost

Mindössze három hónapos szülési szabadságot tervez Meghan hercegné. A palotához közel álló forrás elmondta, Meghan igen határozottan kifejtette, minél hamarabb vissza akar térni a munkához a baba megérkezése után.

A 37 éves hercegné hat hete vonult vissza a hivatalos eseményektől, ám a jótékonysági munkáját a mai napig folytatja.

"Meghan hihetetlenül energikus, rendkívül határozott, és szeretne segíteni a jótékonysági ügyekben. Bár a naptárába egyelőre nem írt be semmit, meg akarja várni, hogyan érzi magát a baba érkezése után, ám azt már kijelentette, maximum 3 hónapot vár. De valószínűleg már a baba érkezése után hat héttel visszatér, mert ott akar lenni a királynő hivatalos születésnapi ünnepségén, amelyen júniusban tartanak" - mondta a forrás, aki még hozzátette, a három hónapos szülési szabadság az Egyesült Államokban teljesen normálisnak számít, az ottani anyukák nem vesznek ki fél vagy akár egy évet, mint az Egyesült Királyságban.

Harry herceg is kiveszi az apasági szabadságot, bár azt még nem jelentették be, ő mennyi időre vonja ki magát a hivatalos megjelenés alól - írta a The Sun.

Katalin hercegné hat hónapot vett ki Lajos herceg, öt hónapot Charlotte hercegnő születése után. Azonban amikor az első gyermekük, György világra jött, mindössze öt hetet pihent.