LOVE

Hajdú Péter: Nem igaz, hogy gyereket akarunk Eszterrel!

Hajdú Pétert alaposan meglepte, amikor az egyik lapban arról olvasott, hogy gyermeket terveznek fiatal kedvesével, Eszterrel. Õ ugyanis nem tud róla, hogy ez így lenne, és korainak is érzi, hogy egyáltalán szóba kerüljön a téma közöttük.
  • Szerző: Buster

A %% napilapnak még Londonban sikerült elérnie az Esti Frizbi műsorvezetőjét, aki igazán meglepődött a híren, mely szerint gyermeket terveznek fiatal kedvesével.

"Egyáltalán nincs napirenden Eszter és köztem a gyermekvállalás kérdése.

Egyszerűen nem időszerű, hiszen a kapcsolatunk legelején járunk. Világos, hogy ő már gondolkodik azon, hogy egyszer édesanya lesz, de ez korántsem jelenti azt, hogy babát tervezünk.

Ha így lesz, először a gyermekeimmel ülök majd le beszélgetni erről, de az nincs rendjén, hogy az újságokból szerezzenek téves információkat az édesapjukról”

– fakadt ki ­Hajdú Péter. Új kapcsolatát is csak azért vállalta fel, mert a lapok megszellőztették fia­tal választottja kilétét, de ma már úgy gondolja, talán kissé elhamarkodták a dolgot.

"Tény, hogy mi álltunk ki a nyilvánosság elé, de csak azért, mert nem maradt más választásunk. Célkeresztben élem az életemet, így az is csoda, hogy volt Eszterrel néhány hetünk, ami csak a miénk lehetett. Végül azért döntöttünk úgy, hogy vállaljuk a kapcsolatunkat a világ előtt, mert el akartuk kerülni a felesleges találgatásokat, de ezzel sem értünk célt” - mondta a %%- nak Péter.

És ezeket olvastad már?