LOVE

A Maldív-szi­ge­te­ken nő­sült meg újra Hajas László

A mes­ter­fod­rász 63 éve­sen mondta ki újra a bol­do­gító igent.
  • Szerző: Doris

Varázslatos utazáson van túl Hajas László! A sztárfodrász a festői szépségű Maldív-szigeteken pihent feleségével, a vakációt pedig egy mezítlábas esküvővel koronázták meg. Hajas újra kimondta a boldogító igent 15 évvel fiatalabb szerelmének!

Fotó: Markovics Gábor

Gyönyörű környezetben, a Maldív-szigetek fehér homokos óceánpartján fogadott egymásnak újra örök hűséget Hajas László és felesége, Judit. A mesterfodrász feleségének ezzel régi vágya teljesült, hiszen már évek óta álmodozott egy tengerparti, mezítlábas esküvőről. Eddig azonban a gyerekek miatt nem tudtak időt szakítani egy ekkora utazásra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Egy hetet töltöttünk a Maldív-szigeteken, körülbelül a vakáció felénél volt az esküvő. Külön öröm, hogy az egyik legjobb barátom is velünk tartott a feleségével, így dupla lagzit tartottunk. Csodálatos volt minden! Felejthetetlen élmény volt mezítláb kimondani a boldogító igent életem szerelmének. A gyerekek természetesen be voltak avatva, bár ők nem tartottak velünk, talán ők szerették volna a legjobban ezt a rendhagyó és nagyon romantikus esküvőt" - áradozott a -nak a 63 éves Hajas, aki természetesen bulizott is egy jót a lagzi után.

A sztárfodrásznak a szervezéssel szerencsére nem kellett foglalkoznia, a barátok hozták össze az eseményt, amire az egyik privát szigeten található luxusszállodánál került sor.

"Az említett barátom esküvőjén én voltam a tanú. Mivel nekik is nagy álmuk volt a Maldív-szigeteki lagzi, kitaláltuk, hogy elmegyünk négyesben. Nem is hozhattunk volna ennél jobb döntést, örök emlék marad az út és végre valóra válthattam Judit nagy álmát" - büszkélkedett Hajas, aki már 22 éve alkot egy párt Judittal.

Már érett fejjel találkozott a nála 15 évvel fiatalabb nővel, amikorra már mindegyiküknek született az előző kapcsolatából egy-egy lánya. A találkozásuk szerelem volt első látásra, boldogságuk pedig azóta is tart.

Eközben a címlapon

Az exkluzív esküvői fotókat keresd a csütörtöki lapszámában!