SIKK

Gyönyörű cicaszemek 3 perc alatt!

Ha megnézed ezt a néhány trükköt, gyerekjáték lesz igéző macskatekintetet varázsolnod magadnak.
címkék:

Profinak tűnő sminket, igéző cicaszemet készítened magadnak könnyebb, mint gondolnád! Most megmutatjuk lépésenként, hogyan tudod csodássá varázsolni a tekinteted a még tökéletesebb megjelenésért.

1. Alapozz!

Világos színű szemhéjpúdert oszlass el a szemhéjadon egy ecsettel. Ügyelj rá, hogy egyenetesen vidd fel a festéket. Legyen kissé világosabb bőröd tónusánál, de ne ess túlzásokba.

2. Árnyékolj

Sötétbarna vagy Sötétszürke szemhéjport vigyél fel szemed külső sarkába és körkörös mozdulatokkal oszlasd el ezen a területen.

3. Mosd össze a tónusokat

Egy nagyobb ecset segítségével dolgozd össze a szemhéjadra vitt világos és sötét festéket. Szemhéjad teljes felületén, nagyívű mozdulatokkal dolgozz, így a két szín között átmenet alakul majd ki.

4. Árnyékolj ismét

Ismét felső szemhéjad külső részére vidd fel a festéket, ugyanazt a sötét árnyalatot használd, mint az előbb. Apró, körkörös mozdulatokkal dolgozd el, hogy ne maradjanak éles határok.

5. Kontúrozz

Ha van otthon vékony ecseted, akkor annak segítségével húzd ki a szemed sötét színű szemfestékkel. Ha inkább a szemceruzára vagy a tusra szavazol, akkor használhatod azt is. Egy applikátor vagy fültisztító pálcika segítségével viszont kicsit tompíts majd annak kontúrjain.

Esti smink esetén befejezésül húzd ki az alsó szempillák tövét is. Végezetül pedig jöhet a szempillaspirál, hogy igazán megkoronázd a külsőd.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?