SIKK

Tökéletes tusvonal 2 perc alatt

A tussal készített sminkben a legjobb, hogy egész nap gyönyörûen mutat. Sajnos nem könnyû elkészíteni, de ha megtanulsz néhány trükköt, biztos, hogy imádni fogod ezt a gyors sminket.
címkék:

A leggyorsabb út

1. lépés

Kend be a szemhéjat egy világos alapozó ceruzával vagy folyékony szemhéjkrémmel. Ezután egy enyhén fehéres szemhéjporral fixáld.

Ez az árnyalat fogja majd erőteljesen kidobni a tusvonalat.

2. lépés

A felső szempillák tövébe húzz vékonyan vonalat a tussal, belülről elindulva. A kezed legyen mindig megtámasztva egy asztalon. Ne akarj egy mozdulattal vonalat húzni, inkább sok kicsi vonással dolgozz.

3. lépés

A tusvonal után fontos, hogy ne felejtkezz el a szempillákról sem. Csak akkor lesz mutatós a sminked, ha az utolsó lépésben kétszer átkened a pillákat is.

A legszuperebb trükk:

Egy bőrbarát tapasz segítségével igazán egyenes, és tökéletes vonalat tudsz húzni. Ebből a videóból ellesheted, hogyan tudod a sminkedet még tökletesebben megrajzolni.

Ha kezdő vagy, egyszerűbb, ha először szemceruzával meghúzod az ívet, és csak ezután mész rá a tussal. A ceruza vonalát sokkal könnyebb javítani, mint a festéket letörölni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?