INSIDER

Gyomorforgató, amit páran a félárván maradt hármas ikrek apjára mondanak

Néhány rosszakarója azzal rágalmazza az apukát, hogy felesége halálán akar nyerészkedni.
  • Szerző: Ripost

Egy egész ország fogott össze a félárván maradt hármas ikrekért, Lénáért, Miráért és Milánért. Édesanyjuk, Nikolett a szülés után vesztette életét, édesapjuk, Fábián Tamás pedig egyedül maradt a három újszülöttel.

Az adományozást vezető Tündérkör Alapítvány elnöke szerint is elképesztő összefogás történt, a kezdeti, hárommilliós célhoz képest az ikreknek eddig 45 millió forint gyűlt össze, az adományok pedig az ország minden tájáról érkeztek, kétszáz forintos összegektől egészen több százezer forintig.

Kaptam bizonyos megkereséseket, de nem olyan ügyben, hogy adjak kölcsön. Hanem olyan ajánlatokkal kerestek meg, hogy majd fel fog vetni a pénz. De azt mondom, nem engem fog felvetni a pénz, hanem a gyerekeimet fogja felvetni – csúnya szóval – a pénz. Ez a pénz nem az enyém, Fábián Tamásé, hanem a kicsiké – szögezte le határozottan az apa.

Tamás azt mondja, hogy megkörnyékezik rosszakarók, de nem foglalkozik velük.

– Rosszakarók és irigyek is sajnos akadnak, akik szerint nyerészkedni szeretnék a pénzből.

De még csak el sem gondolkoztam eddig a kapott összegen – mondta Tamás a Borsnak. A pénzt amúgy is majd az alapítványtól, csak közjegyző jelenlétében veheti fel. Annyi bizonyos: a befolyt összeget csak és kizárólag Léna, Mira és Milán jövőjére fogja költeni.

 

 

 

És ezeket olvastad már?