OLDALVONAL

Gó­lya­hír, kis­ba­bát vár a ma­gyar úszó­sztár

Öröm­hír­ről szá­mol­hat be Sze­pesi Niki. Az Eu­rópa-baj­noki bronz­ér­mes úszónő rö­vi­de­sen vi­lágra hozza kisfiát, de ter­hes­sége alatt sem hagyja abba a spor­to­lást.
  • Szerző: sk

Szepesi Nikolett a hétvégén rajthoz állt az országos szenior úszóbajnokságon, ahol lapunk munkatársai észrevették, hogy áldott állapotban van. Ezt persze nem volt nehéz „kiszúrni”, hiszen a korábbi olimpikonnak szépen gömbölyödik a pocakja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Tüske uszodában rendezett versengésen Szepesi volt a sztár, és nem csupán a korábbi úszóklasszisnak, de a kismamának is szólt az érdeklődés. Niki a felkészülés és bemelegítés után szállt vízbe kedvenc számában, 200 méter háton, és nem okozott csalódást. Főként úgy, hogy leendő anyukaként, kismamaként vállalta a megmérettetést.

A verseny végén telefonon megerősítette, hogy hamarosan valóban babája születik, sőt a pici neme is kiderült: kisfiút vár.

„Rendszeresen, hetente kétszer járok úszni, s ameddig csak az állapotom engedi, tovább folytatom, bár napokon belül a nyolcadik hónapba lépek” – árulta el szűkszavúan Niki, aki azt is mondta, korántsem biztos, hogy születendő gyermeke is követi a példáját, és az úszást választja, de számára nem is ez a fontos.

A Kőbánya SC egykori sportolója 2010-ben hagyta abba az aktív úszást, és 2013-ban kiadott, Én a szexmániás című botrányt kavaró könyve után csendesebb vizekre evezett. Az utóbbi években úszásoktatóként dolgozott, amivel az anyaság miatt egy időre biztosan felhagy majd.