HŰHA

Vi­heti a NAV Bea asszony mil­liós Zsol­nay kész­le­tét?

Né­hány napja Bea asszony hi­va­ta­los Fa­ce­book-ol­da­lán meg­je­lent egy fény­kép, ame­lyen nagy­já­ból három tel­jes szett Zsol­nay ét­kész­let lát­ható. A csa­lád ál­lítja, szpon­zori szer­ző­dés ke­re­té­ben ke­rült kony­há­jukba a nagy­já­ból más­fél mil­lió fo­rin­tot érő kész­let, de a ma­nu­fak­tú­rá­nál erről nem tud­nak...
  • Szerző: Buster

Gáspár Bea mindent megtett azért, hogy végre kitörhessen ura árnyékából és megmutathassa, ő bizony nem egy szimpla háziasszony, hiszen annál jóval messzebbre jutott a konyhaművészet terén. Győzike adócsalási ügye azonban beárnyékolja a sikerét, bármit is kap ugyanis esetleges szponzoraitól, felmerül a kérdés, honnan szerezte és pláne miből telik rá, ha a NAV a család teljes vagyonát lefoglalta?

A megkereste a Zsolnay Manufaktúra Zrt-t azzal a nagyértékű étkészletekkel kapcsolatban, ami ott díszeleg Bea asszony hivatalos Facebookján, és amelyet Gáspár szerint a Zsolnay adott neki. A cégtől azonban nem azt a választ kaptuk, amire számítottunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Kié a másfél milliós készlet?
Kié a másfél milliós készlet?

"Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával.

Nincs közünk a képeken látható készletekhez.

Ha használatra kapta, akkor ezt egy viszonteladónkon keresztül intézték. Nálunk ennek nincs nyoma, de a negyvenkét szerződött partnerünk közül bármelyik adhatta. Mi sok sikert kívánunk Bea asszonynak és örülünk neki, hogy a mi termékünket választotta és használja”

- mondta lapunknak Pintér Mariann a Zsolnay Manufaktúra kommunikációs vezetője. Hogy mit mond a jogi szakember a milliós étkészlettel kapcsolatban azt megtudhatod a napilap keddi számából.