FÜLES

Döb­be­ne­tes videó ke­rült elő, így ku­tat­ták át a rend­őrők Győ­zike házát!

A show­man egész házát át­ku­tat­ták az adó­ha­tó­ság mun­ka­tár­sai, döb­be­ne­tes tár­gya­kat ta­lál­tak!

Sokmillió forintnyi készpénzt, hatalmas mennyiségű aranyékszert és több luxusautót is lefoglalt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győzőtől. A csütörtök hajnali, délutánba nyúló házkutatásról videó is készült, amelyen jól látszik, hogy az álmából felkeltett showman döbbenten fogadja az adóhatóság munkatársait. 

Főhet Győzike feje, nagy bajban van.
Főhet Győzike feje, nagy bajban van.
Fotó: Sulyok László

A NAV közleményéből kiderül, hogy Győzike, a testvére, Zsolti és három társuk feltehetően az áfaszabályok kijátszásával, strómanok bevonásával cégről cégre értékesített drága autókat. Az öt gyanúsítottat kihallgatták a pénzügyi nyomozók, akik egyúttal több mint hatvan helyszínen tartottak házkutatást, hogy összegyűjtsék a bizonyítékokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felvételen ugyanakkor jól látszik, hogy a hatósági munkatársak lefoglaltak két luxusautót több, mint ötven millió forint értékben, közel három millió forint készpénzt és egy széfnyi arany ékszert, hogy az okozott kár megtérüljön.

Ha a NAV pénzügyi nyomozóinak gyanúja beigazolódik, akkor Győző és társai akár öt év szabadságvesztéssel is büntethetők.

Eközben a címlapon