HŰHA

Me­gint csú­nyán üzent a NAV-nak Gás­pár Győző

Mi­köz­ben a Gás­pár csa­lád mes­si­ás­ként várja, hogy Eve­lin vissza­kapja a le­fog­lalt 200 mil­liót és a több ki­ló­nyi ara­nyat, va­la­hogy össze­spó­rol­tak egy lu­xus­nya­ra­lásra valót.
  • Szerző: Buster

Gáspár Győző az utóbbi 30 napban nem jelentkezett a legnagyobb közösségi oldalon, ugyanis egy rosszul megválasztott kép miatt ennyi időre tiltották le. Nos a bünti letelt, így hősünk visszamenőleg is igyekszik bepótolni a lemaradást.

A róla megjelent utolsó hírek arról szóltak, hogy bár a Kúria ítélete értelmében vissza kellett volna kapniuk az Evelintől lefoglalt 200 millió készpénzt és a többkilónyi arany ékszert, ez a mai napig nem történt meg. A Gáspár család pedig Győzike édesapjára támaszkodik, aki folyamatosan kölcsönökkel pumpálja őket, amíg nem rendeződik anyagi helyzetük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nos, az idősebb Gáspár nagylelkűségének nincsenek határai, ha elsőszülöttjéről van szó, hiszen a közösségi oldal tanúsága szerintGyőzike és családja egy törökországi luxusszállodában töltötték a december végét és a január elejét is. A megosztott képekből és videókból kiderül, hogy  Gáspárék a Maxx Royal Belek Golf Resort öt csillagos kényelmét élvezték például Győző január 4-ei születésnapján is.

A kis családi buli egyébként nem éppen olcsó mulatság, hiszen még szezonon kívül is 1 millió forintba kerül egy egyhetes, négyszemélyes kikapcsolódás. Ezzel a mutatvánnyal gyakorlatilag üzent a NAV-nak. Azt súgva, hogy vigyenek el bár akármit és akármennyi pénzt, tőle nem lehet elvenni a luxust...