FÜLES

Órákig nyomozott: elképesztő, mit csinált a világsztárral Gáspár Győző

A Gáspár család órákon keresztül figyelte kedvenc énekesüket, Malumát.
  • Szerző: ripost

Valószínűleg sosem felejti el a múlt hétvégéjét Gáspár Evelin, hiszen személyesen találkozhatott kedvenc előadójával, Malumával. A kolumbiai énekes, akiért lányok milliói rajonganak, vasárnap este adott koncertet a magyar közönségnek, ám ennyivel nem érte be Győző lánya. A találkát egy hosszas nyomozás előzte meg, a Gáspár család folyamatosan a sztár közösségi oldalát figyelte, hogy éppen merre járkál Budapesten. Végül a szerencse Evelinhez pártolt, és a világsztárt a hotelben sikerült meglepniük.

"Mi a családdal hatalmas fanok vagyunk! Az Instagramon bekövettem a menedzserét, a stylistját, mindenkit, aki vele volt itt Budapesten. Egész nap azt nézegettük, hogy merre járnak a városban" - kezdte a Ripost-nak Evelin, aki a legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy válthat pár szót kedvencével.

"Nagy szerencsénk volt, mert öt perccel előbb értünk a hotelba, mint ő. Bent kávéztunk, mikor meghallottuk a hatalmas sikításokat. Annyira közvetlen volt ez az ember, hogy azt nem tudom elmondani.

Természetesen a fateromra is lehetett számítani, átölelte, puszilgatta, majdnem a hotelszobájáig kísérte

- árulta el Evelin, majd hozzátette, szerette volna megviccelni a rajongókat, ezért egy különös bejegyzést tett ki a közösségi oldalára, ám nem pont erre a reakcióra számított.

"Ki is tettem egy fotót, ahogy ölelkeznek apuval, és odaírtam, hogy éppen azt intézi, hogy megkérje a kezem. Természetesen csak poénból, de utána rengeteg olyan üzenetet kaptam, hogy mikor lesz az esküvőnk... "- nevetett Evelin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?