SZTÁRDZSÚSZ

Szomorú hír: Óriási veszteség érte Gáspár Beát

Gáspár Beának szertefoszlott minden álma. Győzike neje karácsonyra tervezte kiadatni első szakácskönyvét.
  • Szerző: Angie

A Gáspár család kálváriája áprilisban kezdődött, amikor Győzikét ötvenmilliós adócsalással vádolták meg. Házukat váratlanul kommandósok lepték el, vagyonuk nagy részét lefoglalták. Bea asszony - Gáspár Bea - így arra kényszerült, hogy feladja álmait, összehúzza a nadrágszíjat.

Annak ellenére, hogy 10 millió forintot nyert egy főzőműsorban.

A családanya terve az volt, hogy megépíti saját konyháját, internetes főzőműsort indít, séfnek tanul és saját szakácskönyvet ad ki. Ám a teveinek csak egy része vált valóra. Kiderült, mivel Bea nem gyanúsított az ügyben, az ő nyereményét nem foglalta le a NAV, ennek ellenére nem sokáig örülhetett a szép összegnek.

"Ha nem nyerem meg ezt a pénzt, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk maradt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de végül megtarthattam.

Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél

– mondta korábban a %%-nak Bea, aki nehezen viselte az elmúlt hónapok meghurcoltatását, ami miatt gyakran dührohamok is gyötörték.

Bea asszony nem vágyott másra, csak hogy kikerüljön férje árnyékából és önálló karrierbe kezdjen.

Ha tudni szeretnéd, miről kellett lemondani Beának és mely álmai válhatnak még valóra, vásárold meg a %% napilap szerdai számát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?