SZTÁRDZSÚSZ

Szo­morú hír: Óri­ási vesz­te­ség érte Gás­pár Beát

Gás­pár Be­á­nak szer­te­fosz­lott min­den álma. Győ­zike neje ka­rá­csonyra ter­vezte ki­adatni első sza­kács­köny­vét.
  • Szerző: Angie

A Gáspár család kálváriája áprilisban kezdődött, amikor Győzikét ötvenmilliós adócsalással vádolták meg. Házukat váratlanul kommandósok lepték el, vagyonuk nagy részét lefoglalták. Bea asszony - Gáspár Bea - így arra kényszerült, hogy feladja álmait, összehúzza a nadrágszíjat.

Bea nem adja fel
Bea nem adja fel
Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Annak ellenére, hogy 10 millió forintot nyert egy főzőműsorban.

A családanya terve az volt, hogy megépíti saját konyháját, internetes főzőműsort indít, séfnek tanul és saját szakácskönyvet ad ki. Ám a teveinek csak egy része vált valóra. Kiderült, mivel Bea nem gyanúsított az ügyben, az ő nyereményét nem foglalta le a NAV, ennek ellenére nem sokáig örülhetett a szép összegnek.

"Ha nem nyerem meg ezt a pénzt, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk maradt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de végül megtarthattam.

Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél

– mondta korábban a -nak Bea, aki nehezen viselte az elmúlt hónapok meghurcoltatását, ami miatt gyakran dührohamok is gyötörték.

Eközben a címlapon

Bea asszony nem vágyott másra, csak hogy kikerüljön férje árnyékából és önálló karrierbe kezdjen.

Ha tudni szeretnéd, miről kellett lemondani Beának és mely álmai válhatnak még valóra, vásárold meg a napilap szerdai számát.