LOVE

Árul­kodó jelek: ki­bé­kült volt ba­rát­nő­jé­vel a ma­gyar rap­per

Végre ren­de­ződni lát­szik Ganxsta Zolee sze­relmi élete! Még már­ci­us­ban adta ki a rap­per útját sze­relme, és a tör­tén­tek ret­te­ne­te­sen meg­vi­sel­tek akkor Zanát. Úgy lát­szik, a mo­soly­szü­net nem tar­tott so­káig, a rap­per kö­zös­ségi ol­da­lán egy sej­tel­mes fotó árul­ko­dik a bé­kü­lés­ről.
  • Szerző: ripost

 Ganxsta Zolee önmagából kifordulva szerelmes idézetekkel árasztotta el a követőit a Facebookon, miután szakított vele a szerelme. A rapper kedvese egy év után döntött úgy, hogy elhagyja a zenészt, és bár barátai és családja próbálták tartani benne a lelket, minden reménye elszállt a szerelmet illetően.

Fotó: Markovics Gábor

Hosszú hetek kilátástalansága után azonban még is lehet esély arra, hogy a pár kibékül, ugyanis Zolee az Instagram-oldalán lecserélte a profilképét egy közös fotóra a lánnyal. Bár több említést egyelőre nem tett a dologgal kapcsolatban, talán véglegesen rendezték románcukat, amit közös  fényképük is jól tükröz, hiszen süt róluk a boldogság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A békülés mindenképpen jót tenne a rappernek, hiszen az elmúlt időszakban nem volt túl jól. Közösségi oldalain reményvesztett bejegyzéseket írt a rajongóinak, csalódottságát egy pillanatig nem rejtette véka alá.

Ahogy a haverom mondaná: nem kell innod és cigizned ahhoz, hogy tönkretedd magad, egyszerűen csak legyél szerelmes

- fogalmazta meg Ganxsta, akiért barátai is rettenetesen aggódtak. Lapunknak egy neve elhallgatását kérő ismerőse korábban elmondta, nagyon féltették a rappert, hiszen dupla szerelmi csapás sújtotta.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap szombati számát az újságárusoknál!