LELKIZŐ

Ismét padlóra került, barátai féltik a magyar rappert

Ganxsta Zolee legutóbbi párkapcsolata februárban futott zátonyra, a szakítás pedig rettenetesen megviselte a rappert, aminek többször hangot is adott a közösségi oldalán.
  • Szerző: ripost

Joggal aggódnak barátai Ganxsta Zolee-ért, hiszen attól tartanak, hogy a múlt megismétli önmagát. A szókimondó rapper útját pár hete adta ki a barátnője, ami olyannyira megviselte, hogy a közösségi oldalán február óta több burkolt üzenetet is kiírt, amivel rajongói egyértelmű tudtára adta: kedvesével nincsenek már együtt.

„Ahogy a haverom mondaná: nem kell innod és cigizned ahhoz, hogy tönkretedd magad, egyszerűen csak legyél szerelmes” – olvasható a rapper Instagram-oldalán. A %Ripost%-nak Ganxsta egyik közeli barátja elmondta, a rapper nincsen túl jó állapotban, összetörte lelkileg, hogy ismét egyedül maradt.

„Bevallom, aggódom kicsit a Zoliért, hiszen most kijut neki a rosszból...

Két-három hete a barátnője szakított vele, akivel már egy éve együtt volt, ezért pedig saját magát hibáztatja, teljesen kikészült”

– mondta  egy neve elhallgatását kérő barát. Természetesen cimborái mindenben támogatják a rappert, teljes vállszélességgel mellette állnak, hogy még véletlenül se kerüljön olyan állapotba, mint mikor előző szerelme, Petra hagyta el. Akkor a zenész hónapokig padlón volt a szakítás után, sokáig reménykedett abban, hogy a nála 24 évvel fiatalabb lány majd visszatalál hozzá, de nem így lett. A csalódás miatt még a koncertjeit sem tudta rendesen megtartani, sőt, családja az öngyilkosságtól féltette. Szerencsére  később sikerült lezárnia a dolgot, összeszedte magát, és újult erővel vágott neki a munkának és a párkeresésnek. Sokáig úgy tűnt, hogy Petrát végleg elengedte, de lapunk megtudta: ezen a téren egy újabb csapás érte a rappert.

Ha kíváncsi vagy, mi történt még Zolee-val, akkor keresd a %% napilap keddi számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?