SHOWBIZ

Friderikusz kóstolgatta Majkát

Az elmúlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal úgy tûnik, végre felpörgött. Fridi is megtalálta régi önmagát, kicsit pikírt, kicsit kötekedő stílusát. Partnerre is talált, a szabad szájú Majka volt mûsorának következő áldozata. Vagy inkább Fridi volt az, aki megszívta? Mindenesetre néhány kijelentésével kiakasztotta a rapper.
  • Szerző: Ripost

Rafinált kritika                             

Két nagyon is eltérő stílusú embert zártak össze a díszletszobában. A tévés nagy öreget és a semmiből előkerült ózdi hőst. Akik kicsit sem ismerik Sándort, azoknak úgy tűnhetett, irigykedik Majka népszerűségére. Ki tudja? Mindenestre jól becsomagolta a véleményét: Fridi a rapper helyében nem vállalta volna el showműsorok vezetését. Szabadabb, lazább fickónak ismeri Majkát annál, minthogy szoros keretek, időkorlátok és forgatókönyvi elvárások közé legyen szorítva. Szerinte látszott is, hogy nem érzi jól magát a „szerepben”, na és egy olyan profi mellett, mint Ördög Nóra nehéz labdába rúgni. Kibújt a szög a zsákból, Fridi kimutatta a foga fehérjét, kvázi, mit keres Majka a profik között?

Magázzam? Tegezlek!

Friderikusz sokkal inkább kedveli a magázódást, minthogy tegeződjön. Majkával kivételt tett? Feketén-fehéren kiderült, hogy ez a két ember soha nem jár majd egy társaságba. Valamiért nem „üzemelt” köztük a tegeződés, pedig különböző tévéfelvételek miatt már sok időt eltöltöttek együtt. De miért? Úgy tűnt, annak ellenére, hogy Friderikusz őstévés, nem éreztük a rapperből a felé áradó tiszteletet. Ennek is van magyarázata: talán Majka „ki, ha én nem” stílusára vezethető vissza.

Friderikusz intelligensen, mosolyogva, néha kuncogva próbálta barátira venni a figurát, de nem sikerült. Érezni lehetett, mintha azt mondaná: kisfiam, mi nem vagyunk egy kaliber!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?